Tudeng TV tegevjuht Elisa Avik ei suuda seni uskuda, et algsest ideest, toota paar videot kuus, on kasvanud organisatsioon. “Alustasime mõne inimesega ning nüüd lõpetasime oma esimese hooaja kahe regulaarse saate ning hulga erinevate projektidega. See on olnud täiesti uskumatu!” räägib Elisa peadpööritavast teekonnast.

Tulevikuplaanide osas on Tudeng TV kaastegevjuht Jaan Kalmus jr entusiastlik. “Oleme praeguseks ületanud sügisel püstitatud eesmärgid ning mul on tunne, et edasi läheb kõik aina suuremaks,” on Kalmus kindel.

Hooaja lõpupeol oli kohal ligi 80 inimest. Sündmusest võtsid osa Tudeng TV toetajad ja partnerid. Kohal olid oma ala professionaalid Indrek Treufeldt ja Tiit Kimmel ning ligi 50-st koostööpartnerist olid tuntuimad kohalolijad Fazer, DHL, Likeroom.eu, SWÄRK, Kuma ja Siison. Peol esines Tuuli Rand ja bänd.

Tudeng TV esimesel hooajal jõudis veebieetrisse 30 uudistesaadet, 5 arutelusaadet “Fookus”, edukad reklaamiproduktsioonid Eesti Noorteühenduste Liidu ja Tallinna Ülikooliga ning koostöös ERR-iga valmisid Euroopa Parlamendi valimisvideod. Juuni keskel näeb aga juba uut koostööprojekti – Tule TV, mille vahendusel saab jälgida laulu- ja tantsupeo tule teekonda.

Tudeng TV tegemistel saab silma peal hoida sotsiaalmeedias https://www.facebook.com/tudeng.tv ja kodulehel www.tudeng.tv