Elisa nägi end 9. klassis samas kohas kus ta hetkel on. Küll aga arvas ta tol ajal, et ei jõua endaga nii kaugele. Tol ajal ei tegelenud neiu meediaga, vaid hoopis kooli kõrvalt tantsimise, laulmise ja muusikakooliga. "Enamik energiat läks igale poole mujale, kui koolitööle," meenutab neid.

BFM-i Televisiooni ja Audiovisuaalse Meedia eriala valis Elisa juba gümnaasiumi alguses. Miks? "Kui ma nüüd päris aus olen, siis tundus meedia ja televisioon lihtsalt räigelt lahe!" ütleb Elisa. Ta teadis, et selliste asjadega tegelemine pole kerge, aga see-eest on see väga põnev.

Elisa kahtles, kas saab BFM-i sisse. Isegi ta ema uuris: "Miks sa üldse lähed sinna proovima?" ja arvas, et tüdruk ei saa sinna sisse. Kuu aega enne kooli sisseastumiskatseid hakkas Elisa nendeks lähedaste abiga end ette valmistama.

Nüüd on Elisa juba kokku pannud ühe ühiskonnakriitilise dokumentaalfilmi ja leidnud enda eriala - mitmekaameraproduktsioon. Lisaks sellele käivitab ta hetkel veebipõhist televõrku Tudeng.TV, millest ta plaanib välja arendada tudengite sõnumi häälekandja Eesti ühiskonnas. "Hetkel tegeleme vaid uudiste kajastamisega ja seal olen režissööri rollis, kuid edasi arendame ka muid saateid," täpsustab Elisa.

Mida aga Elisa põhikoolinoortele soovitada oskab? "Kui sul on mingi unistus, peaks seda kindlasti püüdma!" ütleb Elisa, sära silmis. Tüdruk ise võttis pärast gümnaasiumi lõppu vaheaasta. "Ega tegelikult ma võib-olla poleks seda teinudki, kui matemaatikaõpetaja oleks mind suvetöölt ära lasknud," naerab neiu.

Vaheaasta jooksul sai Elisale veelgi selgemaks, et valik BFM-i õppima minna on ainuõige. Samal sügisel sai tüdruk BFM-i sisse.

Kes aga veel ei tea, millist karjääri valida, neile soovitab Elisa teha erinevaid karjääriteste. "Mulle meeldis küll neid teha, lihtsalt kasvõi selle pärast, et endas veelgi kindlam olla," selgitab ta.

Elisa paneb ka noortele südamele, et ülikooli minek ei tohiks toimuda vaid selle pärast, et mingit ühiskondlikku normi täita. Kõige vääram tegu on neiu meelest aga mingi eriala pealesurumine. "Pärast võid avastada, et kätte teenitud bakalaureusekraad ei too endaga kaasa kirge, milleta elus edukaks saamine on raske, kui mitte öelda võimatu," võtab Elisa asja kokku.