Tänavune tulevikutalentide konkurss toimub Maxima Eesti eestvedamisel juba kuuendat aastat. “Soovime tõsta konkursi abil esile tublisid ja andekaid noori, kel on säravaid ideid ja saavutusi ning tulevikusiht silme ees,” selgitas Maxima Eesti kommunikatsioonijuhi Katja Ljubobratets ja kutsus noori kandideerima ning pereliikmeid ja lähedasi neid julgustama.

Tulevikutalentide konkursile on võimalik kandideerida kõigil 5.-12. klasside õpilastel, kel on silmapaistvaid saavutusi spordi, kultuuri, ettevõtlikkuse või teaduse vallast. Kandideerida saab kuni 18. oktoobrini kodulehel www.tulevikutalent.ee ning lisaks traditsioonilisele kirjalikule motivatsioonikirjale saab tänavu kandideerida ka videoformaadis motivatsioonikirjaga.

“Näeme sotsiaalmeedias üha enam, kui hästi noored end video teel väljendada oskavad ning otsustasime seda ka käesoleva konkursi raames ära kasutada,” selgitas Ljubobratets. “Video tegemine on tänapäeval väga lihtsaks muutunud - piisab vaid kaameraga telefonist ja pealehakkamisest.”

Kandidaatide hindamisel võetakse arvesse noorte saavutusi ja varasemaid tunnustusi kandideerimisvaldkonnas ning noorte pühendumust ja visiooni oma tuleviku osas. Täiendavaid punkte toob ka noorte ühiskondlik aktiivsus ning soov oma valdkonna arengusse panustada.

Tulevikutalente hindavad tänavu füüsik ja Rakett 69 saatejuht Aigar Vaigu, tippjalgrattur ja Eesti jalgratta maanteesõidu koondise peatreener Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja ja noorte ettevõtlikkuse edendaja Daarja Saar ning Eesti näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid.

Rohkem infot konkursi ja kandideerimistingimuste kohta leiab aadressilt Tulevikutalent 2016 kodulehelt www.tulevikutalent.ee.

Jaga
Kommentaarid