Konkursi korraldaja Ty Lehtmäe sõnul oodatakse osalema kõiki 5.-12. klassi õpilasi. “Tihtilugu oleme eestimaalastena väga tagasihoidlikud ning pigem kitsid ka kiituse jagamisega teistele. Igaühele, eriti aga lastele on väga oluline, et nende pingutusi märgataks. Seetõttu tunnustamegi tänavu silmapaistvalt tublisid noori juba viiendat korda,” rääkis Lehtmäe.

Konkursi eesmärk on tunnustada noorte silmapaistvamaid saavutusi nii õppetöös kui koolivälistes tegevustes. Kandideerida saab nii teadustalendi, sporditalendi, ettevõtlikkustalendi, kultuuritalendi kui ka humanitaartalendi kategoorias. Kandideerimine konkursile algab 15. septembril.

Maxima Eesti poolt ellukutsutud konkursil pärjatakse igas kategoorias tugevaim kandidaat tulevikutalendi tiitliga, millega kaasneb 600-eurone ühekordne stipendium. Lisaks antakse igas kategoorias välja neli teist kohta. Teise koha nominentide stipendium on 450 eurot, mis makstakse võrdsetes osades välja üheksa kuu jooksul.

Stipendiumiraha kasutamisele Maxima Eesti piiranguid ei sea. “Erinevalt paljudest teistest konkurssidest oleme otsustanud jätta noortele raha kasutamiseks vabad käed. Usaldame noori täielikult ja loodame südamest, et stipendiumiraha aitab neid oma unistustele sammu võrra lähemale,” rääkis Lehtmäe.

Ettevõtlikkustalent on Maxima Eesti poolt ellukutsutud stipendiumikonkurss, mille eesmärk on tunnustada tublisid 5.-12. klasside õpilasi. Tänavu toimub konkurss juba viiendat korda. Avalduste esitamine konkursile algab tänavu 15. septembril. Lisainfo konkursi kohta SIIN!