Minu esimene vahekord ja ka kõik järgmised olid kondoomiga. Miks? Sest ma teadsin täpselt, et kondoom hoiab ära suguhaigused. Just nimelt! Ma ei kartnud rasedust, ma kartsin haigusi. Kuna alguses ei olnud ka püsipartnerit, jäi minu jaoks ära mingisugunegi võimalus ilma kondoomita seksida. Ühe korra pidin kummi võtma oma rahakoti vahelt, teised korrad olid noormehed tublid, kiitus.

Vanemaks saades tekkis mul püsisuhe ning me ei kasutanud kondoomi. Ma ei pea seda õigeks tänase päevani, sest kuigi olin tal esimene partner ja minu eelnevad sekssuhted olid kõik kaitstud, suutsin iga vahekorra ajal kasvõi korraks mõelda, aga mis siis kui..

Ühel päeval seadsin sammud seksuaalkliinikusse ja lasin endale teha kõik testid, mis suguhaigustega üldse tehakse. Arst ütles, et tuleksin nädala aja pärast tagasi ja vaatame tulemused koos läbi. See nädal oli minu jaoks närvesööv. Ma küll teadsin, et olen õigesti käitunud, aga siiski näris hinges.

Nädala pärast sain vastuse, et kõik on kõige paremas korras ja seda rahulolu ei anna mitte millegagi võrrelda. Kui hakkasin koos olema uue noormehega, ei kasutanud me kondoomi, sest kirg oli suurem ja see lihtsalt ununes. Kuna ma olin vahetult enne oma testi tulemused saanud, teadsin uusi teste tegema minnes, et sain haigused saada vaid sellelt noormehelt. Õnneks oli aga taas kord kõik korras.

Tänasel päeval on mul hea meel, et ma ei ole käitunud ülemäära arutult ning endale jama kaela toonud. Tahaksin kõikidele noortele südamele panna, et kumm on seks!