Seekord ollakse ratastel pisut vähem kui eelnevatel kordadel. Eeldatavasti kaks kuud kestvat reisi alustatakse sealt, kus viimati pooleli jäi — Teheranist edasi Aafrika poole, vahejaamaks Addis Abeba Etioopias.

Seltskond koosseisus Hannes Hanso, Priit Kuusk, Mart Kuusk, Liivo Niglas ja Tanel Rütman alustasid Uhhuduuri 2002. aastal, kui sõideti jalgratastega Ulaanbaatarist Katmandusse.

2007. aastal kevadel ja suvel sõitis sama seltskond, kellele oli lisandunud Kristjan Prii, üle Himaalaja Katmandust Teherani.

Sõpruskond on pikal jalgrattaretkel käinud juba kaks korda, kuid tüdimust nad reisil olles tundud ei ole. "Tüdimust ei teki aga väike koduigatsus on ju alati. Õnneks on meil Skype," räägib Priit Kuusk alias Wend, kelle sõnul on tõeline puhkus iga kodus perega veedetud hetk.

Priit räägib, et võõrsil olles on kõige nauditavam see, et näeb ehedat loodust ja erinevaid rahvaid. "See kui näed majesteetlikku loodust ja avastad maailma ning inimesi selles rohujuure tasandilt," kirjeldab ta.

Wend on kindel, et kolmas Uhhuduur ei jää sugugi viimaseks. "Kolmandale järgneb neljas ja siis viies ja kuues ja nii edasi kuniks maakerale on ratastega tiir peale tehtud. Nii umbes aastaks 2060 oleme ehk taas Ulaan-Baatari peaväljakul," ütleb Wend.

Kuidas suhtub aga Kuuse perekond tema pikkadesse kodust eemal viibitud kuudesse? "Positiivselt. Õnneks," ütleb ta.