Missikooli teine kuu möödus nii tavapäraste treeningutega kui ka paljude uute väljakutsetega. Raplas tegutsev Rapla Squashi klubi kutsus missikandaate endale külla, et teha tüdrukute vahel üks tore võistlus.

Hommik algas squashi klubi reeglite tutvustamise ja demomänguga. Seejärel said kõik tüdrukud esimest korda ise kätt proovida ning päeva lõpuks selgitati välja kolm parimat - esimene koht Ethel Tampõld, teine koht Helen Albin ja kolmas koht Elis Soomre. 

Ekstreemsused ja sportlikus jätkus Militaaseikluses, kus kandidaadid said Airsofti mängida. Türukud jagati kaheks meeskonnaks, igaühele pandi selga vastav kaitseriietus ja anti relvataoline asi, milles käisid valged kuulid. Seejärel jagunesid meeskonnad mänguväljakule laiali ning algas lahing. Eesmärk oli siis oma vastased mängust välja tulistada. Lisaks meeskonnamängule sai iga tüdruk individuaalselt ka täpsust lasta ning selles osutus parimaks Ettel Muddi, teine koht Tessi Ilustrumm ja kolmas koht Kärt Väljaots. 

Mitte kõikides tegevustes ei olnud võistlusmomenti. Ühel kenal pühapäeval sõitsid missikandidaadid Juurima Talli. Meid võttis vastu 2009a Miss Raplamaa II printsess Kristiina Raudnagel, kes tegi meile kiire ringkäigu ning seejärel määras igale kandidaadile hobuse, keda ta pidi kammima ja ratsutamiseks ette valmistama. Kui hobused valmis, siis mindi sisehalli ja nii mõnigi neiu istus hobuse seljas esimest korda. 

Miss Raplamaa missikoolis on juba aastaid olnud tavaks käia Puraviku Tuuleveski sepikojas, kus ka 2015 aasta kandidaadid said sepatööd proovida. Sel aastal valmistati "I" täht. Eelmise aasta kandidaadid tegid "M" tähe ning loodetavasti lõpuks saame kokku sepistatud tähtedega Miss Raplamaa!

Ka üle aasta Rapla politseijaoskonnas käimine on muutunud toredaks tavaks. Lisaks tavapärasele ringkäigule majas pidid sellele aastal tüdrukud tegema ennetuslikud klipid kohtingu vägivallast. See on uus aktuaalne teema, mille jaoks hakatakse aktiivselt ennetustööd tegema, et eelkõige noored ei kannataks nii vaimse kui füüsilise suhtevägivalla all. 

Ärevust lisas ehetekauplus Expressions külastus, kus iga neiu sai valida endale meelepärase kaelaehte esinduskleidi juurde. Valik oli meeletult suur ja lai ning algselt kerge valiku tegemine osutus raskemaks, kui osati arvata. Siinkohal suur aitäh Expressionsile toreda kingituse eest! 

Missikooli teise kuu lõpetab, sarnaselt eelmisele kuule, esinemine. Seekord astusid missikandidaadid üles Kohila Gümnaasiumi moeshowl ja Eesti Koolispordi Liidu Võimlemisfestivalil. 

Miss Raplamaa 2015 toimub 28. märtsil Rapla Sadolin Spordihoones. Piletid müügil Piletilevis!