Pärnu maakonnas asuv 4-toaline maja on mõeldud vaid erilistele inimestele, kes talueluga kokku sobiks ja oskavad loodusega sõbrustada, kes oskavad iseennast kuulata ja kes soovivad elult midagi erilist, kes soovivad ise midagi ära teha ja endast tõelise pärandi jätta.

Maja hinnaks on 155 000 eurot, millega ostja saab omale varsti 100-aastaseks saava elumaja, samuti ka korralikult lahmaka maatüki, millel juba viljapuud, marjapõõsad, ürdid, püsililled ja põlispuud ootamas on. Avar hooviala on privaatne, päikesepoolne ja merevaatega. Talvisel ajal saab siit suurepärase vaate Pärnu linnale, mil plingivad tuled ja mürtsub ilutulestik.

Magamistube on hetkel 3, kuid terve pööninguosa ootab vaid lõplikku viimistlust, et uhkeldada suurte lisatubadega. Aidas asuvad ka suvetoad, kuhu saad majutada külalisi või lärmakaid pereliikmeid. Vanast kuurist on tehtud avar katusealune, kus on vihmase ilmaga hea grillida või kala suitsutada.

Piltidelt on näha, et maja on oma stiilile truuks jäänud ning omapärased, kuid hubased lahendused tekitavad kindlasti kõigil sooje tundeid.