Märtsis TV3-s startiv tõsielusari “Unelmate printsess” on saladuses hoidnud peategelase nime. Nüüd on see teada- salapärane Monte Carlo privaatpankur on Roberto De Silvestri!

Märtsis TV3-s startiv, kuumi kirgi ja kibedaid pisaraid lubav tõsielusari "Unelmate printsess" on põhjustanud hulga spekulatsioone - kes ikkagi on see salapärane Monte Carlo privaatpankur, kes kollektsioneerib Rolls-Royce´e, elab luksuliku elu nii Tallinnas, Itaalias kui Monte Carlos ning seejuures on veel poissmees! Vastus on käes- Roberto De Silvestri.
Trend24 püüdis reality meeskangelase Roberto De Silvestri (31) kinni tema Tallinna ühes lemmikööklubis Astoria Palace, kus Roberto sõpradega õhtut nautis.
Siiani tabamatu unelmate kavaler, kes vabal ajal tavatseb aega veeta küll Pariisis, küll mägedes suusatades, sageli ka oma hea sõbra Prints Alberti seltskonnas, andis heatujuliselt intervjuu!
"Mulle meeldivad ilusad ja targad naised, kellel on midagi öelda. Iseseisvatel naistel on võime end maksma panna ja olla nemad ise. Vahel on tunne, et Eesti naised ise ei saa arugi, kuivõrd ilusad ja erilised nad on,“ kiidab peagi startiva reality peategelane, privaatpankur Robero De Silvestri eestlannade võlu. Roberto tunnistab, et üks saates osalenud tütarlaps on tema südame võitnud!
Pole saladus, et Eesti naised on väga ilusad, kuid eriliseks teeb neid nende karakter ja iseloom. Nad on sõltumatud, iseseisvad, enesekindlad ja targad ning minu meelest on nad kohati siinse ühiskonna liidrid. Monte Carlo naised näiteks on palju konservatiivsemad.

Märtsis TV3 eetrisse jõudvas kirgi ja pisaraid lubavas kaheksaosalises tõsielusarjas "Unelmate printsess" võistlevad Roberto De Silvestri tähelepanu nimel Eesti neiud-naised, kelle hulgast mehel tuleb valida see ainus ja õige. Saadet juhib meelelahutusärimees Andres Peets.