24 vallalist Eesti tüdrukut tahavad saada Unistuste Printsessiks edukale välismaa mehele.

Saatest 
24 vallalist Eesti tüdrukut tahavad saada Unistuste Printsessiks edukale välismaa mehele. Tüdrukute saatuse üle otsustab vaid üks mees, Monaco päritolu privaatpankur ja kinnisvaraärimees, 31-aastane Roberto de Silvestri, kes valib ainuisikuliselt, kes läheb koju ja kellega ta tahab edasi kohutada. Nii nagu elus ikka on oma osa juhusel – võistlusel või kohtumisel võivad tüdrukud teenida immuunsuse väljahääletamistseremooniaks ja tagavad nii edasipääsu järgmisesse saatesse. Siiski on vaid välismaalast võludes võimalik võidelda kõige kõrgema eesmärgi nimel. Tulemas palju romantilisi kohtumisi, võistlusi ja intriige. Tegevus toimub Eestis ja Euroopa kõige glamuursemates paikades. Kõige lõpuks jääb alati küsimus, kas lihtne Eesti tüdruk kõlbab „Unistuste printsessiks“ edukale Euroopa ärimehele ja kas iga välismaa mees on ikka „prints valgel hobusel“. Mängus on paljude tänapäeva tüdrukute unelm – võimalus köita edukat välismaa meest. 
Kandidaadid 
Koguni 177 eestlast ihkasid saada unistuste printsessiks välismaa poissmehele, kellest nad pole näinud isegi mitte fotot. Just nii palju avaldusi laekus romantikat ja luksusemöllu tõotava telesarjas "Unistuste printsess" osalemiseks.
Üllataval kombel on naiste sekka "ära eksinud" ka üks mees, 20aastane Heiki Rakverest. Heiki on ametilt ehitaja ning tema hobide sekka kuuluvad jalgpall, lauatennis ja suusatamine. Tal on kodus kaheksakuune laps
Korraldajate arvates pole Heiki "vist üldse asjast aru saanud."
Kahtlasevõitu näib ka avaldus 51aastaselt Tealt, kes töötab matemaatikaõpetajana. Tema puhul võib tegemist olla laste naljaga.
Ülejäänud 175 naisest rohkem kui pooled (91) on pärit Tallinnast ja Harjumaalt. Kõige kaugem kandidaat elab Prantsusmaal.
Naiste keskmine vanus on 24 aastat. Nad armastavad tantsida, reisida ning looduses käia. Kuid on ka naisi, kelle hobide sekka kuuluvad küünetehnika, langevarjuga hüppamine, bodypump ja sõpradega tsillimine. Peaaegu iga kolmas kandideerija on ema.
Prints
Roberto, kes valib Eesti naiste seast unistuste printsessi, on 31-aastane edukas välismaa ärimees, kes pärit pankurite perest. Tal on luksuskorter Tallinna vanalinnas, kaks elamist Monacos, maja Itaalia mägedes ja vanemate maja Itaalias. Roberto on esmapilgul tagasihoidlik, samas vägagi seltskondlik mees, kes hindab naises nii sisemise kui välise ilu kooskõla. Roberto seltskonnas igav ei hakka – alates komplimentidest ja lõpetades üllatustega, milleks võib olla nii õhtusöök Pariisis kui päikesloojangu nautimine Nizza ja Saint Tropezi randades. Roberto leiab äriasjade kõrvalt aega ka põnevate hobide jaoks. Näiteks kollektsioneerib ta vanu autosid; Eestis sõidab ta kas Rolls Royce`i või BMW X6-ga, Monacos aga Jaguariga. Lisaks on Robertol tõeliselt hinnaline kellade kollektsioon. 
Saatejuht 
Sarja „Unistuste printsess“ juht Andres Peets on mees nagu orkester. Ta on edukas ettevõtja – tema osalusega ettevõtete tegevusalade nimekiri on väga lai, ulatudes restorani- ja ööklubiärist liiklusmärkide valmistamiseni. Peetsi viimane ettevõtlik vallutus on internetiäri – ta on meelelahutusportaali TopTop.ee omava Trust Media Eesti AS-i tegevjuht.
Andres Peets on endine muusik, ta on kaasa teinud mitmes legendaarses bändis ning tema loodud laule on esitanud isegi Anne Veski. Ta külastab tihti klassikalise muusika kontserte ning kasutab iga võimalust head jazzi kuulata. Tema lemmikinstrument on klaver, mida mängib igal võimalikul vabal hetkel. Eesti muusikutest meeldib talle Chalice.
Andres Peets on spordifanaatik. Tema suur kirg on tennis. Ta spordib nädalas vähemalt viiel korral. Ise arvab ta endast nii: “Naudin head seltskonda ja hindan sõprussuhteid. Olen empaatiavõimega, sõbralik suhtleja. Armastan väga oma lapsi ja peret!”