Kuigi \"Unistuste printsessi\" telesari on end alles poole peale kerimas, on siseringist juba välja imbunud info näitsikust, kes lahingust võitjana lahkub — usaldusväärsete allikate sõnul on see printsess Heili (24)!

 
Ilmselt pole «Unistuste printsessi» vaatajate seas kedagi, keda kuulsa Tõehetke-Liliti esitatud ahvatlev tuharashow pahviks poleks löönud. Ent tõeline intriig peitub hoopis mujal. Väidetavalt soovis unistuste prints Roberto (31) näha saate võitjana show eelmises osas ootamatult areenile astunud imekaunist supermodelli Delisat (19). Sest Roberto ja peamiselt Itaalias tegutseva Delisa vahel särisevat tundeleegid juba märksa varasemast ajast.

Saate telgitaguseid tundvad inimesed pajatavad, et mullu augustis salvestatud «Unistuste printsessi» lõpuosas jäävad ihaldusväärsele tiitlile kandideerima just Delisa ja Heili. Ning et vaatamata Roberto, kes justkui peaksotsustaja olema, vastuseisule mängitakse «pruudipärg» kätte hoopis Heilile. Raevunud Roberto aga ähvardanud seepeale saate tootjaid «räpase mängu» avalikustamisega...

TV3 avalike suhete juht Annely Adermann ütleb, et tal ei ole õigust sellist infot kommenteerida, nii ei saa ta ka Heili võitu kinnitada ega ka ümber lükata.