Koroonaviiruse epideemiast tingitud eriolukorras püüavad kõik anda oma panuse, et olukord nii hull poleks. Olgu selleks abiks kas vanainimeste toidu eest maksmine, raha annetamine või toidupakkide viimine nendele, kes seda vajavad. Ansel Elgort aga leiab, et parim viis abivajajaid aidata on endast alasti pildi näitamisega, kirjutab E! Näitleja aga pildi Instagrami korraldusel eemaldama.

Filmidest "Fault in Our Stars" ja "Baby Driver" peaosa mänginud Ansel postitas Instagrami endast duši all pildi, et motiveerida oma jälgijaid abivajajatele raha annetama. Kavala liigutusena meelitas ta oma jälgijaid minema Jeffrey Wrighti "Brooklyn For Life!" GoFundMe rahakogumislehele, pannes pildi pealkirjaks "OnlyFans LINK IN BIO".

OnlyFans on tellimuste põhine veebisait, kus liikmed jagavad oma jälgijatele eksklusiivset sisu, nende hulgas ka alasti pilte ja videoid.

Kuigi paljud fännid ei leidnud seda, mida nad soovisid, siis otsustasid paljud sellele vaatamata raha annetada. Tundide jooksul, mil Anseli alasti pilt Instagramis üleval oli, koguti mitukümmend tuhat dollarit.

Hiljem rääkis Ansel Elgort Instagram Storys, miks ta pildi ära kustutas ja tänas fänne annetuste eest.

"Ma ei tea, kui palju see on seotud minu pildiga, aga väga paljud teist on viimastel tundidel palju andnud. Tänan teid väga, paistab, et asi oli seda väärt," ütles ta.

"Kahjuks ütles Instagram mulle, et ma pean pildi maha võtma, kuna olen seal alasti, nii et ma eemaldan selle, aga võib-olla postitan selle hiljem kuhugi mujale uuesti," lisas ta.

Jeffrey Wrighti rahakogumiskampaania teenis üle 200 000 dollari, mille eest ostetakse koroonaviiruse vastu võitlevatele arstidele toidupakke. Wrighti esindaja sõnas, et pärast Anseli pilti teenisid nad 20 000 dollarit.