Poisil on oma võidu üle seda rohkem põhjust rõõmustada, et kahetunnisel finaalsaatel oli 10 aasta rekordarv hääletajaid ning oma lemmikule andis hääle üle 120 miljoni inimese. Scotty, kes võistles finaalis koos 16aastase Lauren Alainaga, võttis neist häältest suurema osa.

McCreery, kes teenis võiduga miljoni dollari plaadilepingu Universal Music’uga, saab kingiks ka auto. Nimelt on Ford pannud välja auto mõlemale finalistile — nii Scottyle kui Laurenile.

Vaata võiduhetke, kui Scotty “American Idoli” tiitliga pärjati:

Ka teiste saate finalistide karjäär ei lõppe võitja välja kuulutamisega. 11 parimat alustavad juunikuus tuuri “American Idol Tour 2011” ning enne, kui plaadifirmad mõne neist veel kinni püüavad, on nende teenistuseks iga kontserdi pealt 1000 dollarit ning 50 dollarit päevaraha. Meelelahutusportaal TMZ vahendab, et tuuril ollakse kuni septembrini.

Scotty on 10. USA staarisaate võitja. Eelnevatel aastatel on “American Idoli” tiitliga pärjatud Kelly Clarkson, Ruben Studdard, Fantasia, Carrie Underwood, Taylor Hicks, Jordin Sparks, David Cook, Kris Allen ja Lee DeWyze.

Ka Eesti staarisaate finaalini pole enam kaua jäänud. Kaks parimat astuvad omavahel võistlustulle juba 12. juunil.
Saates “Eesti otsib superstaari” on finalistide arv kahanenud neljale ning ühe jaoks nende hulgast lõpeb tee superstaari-tiitlini juba täna õhtul.Seegi kord tuli lauljatel pühapäevaks ette valmistada kaks laulu:
lugu Hendrik Sal-Salleri loomingust ning võõrkeelne laul.