Bridgewateris elav eelkooliealine poiss, Danny Keefe (6) kannatas pärast sündi ajuverejooksu all, mistõttu on poisil kõnedefekt, vahendab E! Online.

Sellest hoolimata on Danny elurõõmus ja peale selle veel äärmiselt stiilne tegelane, kes on oma kooli viienda klassi jalgpallimeeskonna veepoiss.

Kuid mõned Danny koolikaaslased norivad poissi nii tema kõneprobleemi pärast kui ka seetõttu, et ta kannab iga päev koolis lipsu ja pintsakut. Õnneks ei ole väike Danny oma murega üksi, 45 tema koolikaaslast astusid sõbra kaitseks välja ja näitasid oma toetust.

Viienda klassi poisid otsustasid kõik koos kiusajatele sõnumi saata ja panid kooli tulles lipsud ja pintsakud selga. Ühe koolikaaslase sõnul kuulsid nad, et Dannyt noritakse ja nii võtsid sõbrad nõuks näidata, kui väga nad oma kaaslast armastavad ning selle märgiks riietuda nagu tema.

Usk inimkonna headusse taastatud

Kui selline suhtumine jätkub, siis me saame ütlusele "lapsed jäävad lasteks" hoopis uue tähenduse anda. See lause võiks tähendada, et lapsed on vaprad ja seisavad õigluse eest. See oleks äge maailm, kus elada.

Kui Danny nuttes magama läks, siis küsis tema ema oma lapselt, miks viimane nutab. Ja poiss vastas, et ta tunneb ennast lihtsalt väga armastatuna.

Vaata ka: