27-aastane Suzanne on popstaariga äravahetamiseni sarnane ja hakanud oma välimuse pealt leiba teenima. Viimase kolme aasta jooksul on naine üles astunud erinevatel üritustel ja inimeste sünnipäevapidudel laulma hakanud, ehki ta on pooleldi kurt ja kannab kuuldeaparaati. "Ma ei suuda uskuda, kui hästi on kõik tribuudi alustamisest saati minema hakanud. Ma tahtsin alguses vaid kaalust alla võtta, mitte keegi teine olla," ütleb Suzanne ja lisab, et Katy moodi väljanägemiseks ta noa alla ei kipuks, kirjutab DailyMail.

Naise sõnul on pidevalt imagot muutva Katyga raske sammu pidada ning lauljatari kostüümide matkimine võib vahel üpris kulukaks minna, kuid ta armastab oma tööd sellest hoolimata.

Perry moodi välja nägemine on aga näidanud talle ka kuulsusega kaasnevat tumedat poolt - O'Neill saab pidevalt surmaähvardusi ja sõimusõnu. "Kõige jubedam oli, kui keegi kirjutas mu Katy Perryle pühendatud Facebooki leheküljele ning soovis, et mulle hapet näkku visataks," meenutab Suzanne.

Vahel on tal raske kodust väljuda, sest inimeste poolt osutatud tähelepanu on koormav. "Reaktsioonid on nii sürreaalsed - nad kas vihkavad sind ja soovivad su surma või lihtsalt jõllitavad sind pisar silmas. See annab kahtlemata mulle aimu sellest, mida Katy iga päev peab läbi elama ja see pole üldse meeldiv."