Noored olümpiavõistlejad on enda jaoks avastanud telefoniäpi, mille kaudu on kõik võistlejad ühel või teisel viisil kontaktis. "Tinder viis kogu olümpiaküla teisele tasandile. Seal suhtlevad üksteistega kõik atleedid. See on naljakas, kui aktiivselt! Kes otsib sõpru, kes voodikaaslast," naerab Anderson.

Olümpiavõitja pidi endale mõne aja tagant meelde tuletama, mille jaoks ta Sotši sõitnud oli, sest pidev kirjavahetus kenade sportlastega viis naise mõtted võistlustelt mujale: "Lõpuks ma kustutasin oma kontakti, sest veetsin seal (Tinderis -toim.) liiga palju oma aega. Ma pidin endale vahetevahel ikka meelde tuletama, et olen olümpial ning pean keskenduma vaid sellele. Samal ajal tegi fakt, et me oleme Venemaal, suhtlemise nii palju põnevamaks. Ka olümpiavõistlejatel saab nalja, sest kui koju tagasi naaseme teeme taas üüratult trenni ning peame vaid karmi dieeti."

Tinder on äpp, mida kasutatakse paaripanemiseks ning suhtlemiseks. Sarnast telefonirakendust kasutavad ka geid. Selle nimi on Grinder.