Kuna Alo Kõrve on pärit Jõgevamaalt ja Jan Uuspõld elanud Keilas, tekkis mõte teha kodukandi publikule kingitus – nii saavadki Keila ja Jõgevamaa inimesed septembrikuus "Isa" vaatama minna soodushinnaga.


„Tahtsime väga etendusega tulla Keila Kultuurikeskuse lavale ja minu kodulinna rahva ette, sest Keila on koht, kus  kulgevad mu rõõmsad lapsepõlverajad. Kahjuks aga on meie lava ehitatud suurtele majadele ja seetõttu me lihtsalt ei mahtunud mulle nii südamelähedasse paika ära, “ räägib Jan Uuspõld.

"Isa" teine peaosaline Alo Kõrve ootab etendustele neid jõgevamaalasi, kes kevadel etendustele ei mahtunud: „Kevadel käisime Jõgeval, saal oli pungil täis ja paljud ei näinudki. Nüüd ootangi kodukandirahvast reedel Tartusse ja transpordikulude leevenduseks teeme omainimestele soodushinna.“
 
Info, kuidas näitlejate kodukandi publik tavahinnast 40 krooni soodsamaid pileteid saab, ilmub Jõgevamaa inimestele neljapäevases ajalehes Vooremaa, reedeses Keila Linnalehes ja Monoteatri Facebooki fännilehel.
 
"Isa" on Islandi näitekirjaniku, lavastaja, näitleja ja produtsendi Bjarni Haukur Thorssoni 2007. aastal valminud mononäidend, kus peaosaline arutab mehe ja naise kooselu järgmise etapi ja pereelu põhiväärtuste ja eesmärkide üle. Peaosas mängivad Jan Uuspõld või Alo Kõrve, lavastaja Andrus Vaarik, muusikalooja Jarek Kasar.