T-särk oli staaridel valmis vaja saada vaid kolme tunniga — see põhjustas palju segadust, aga ka loomingulist kriisi. Lõpuks tulid kõik ülesandega suurepäraselt toime, luues ühe disaini põnevama kui teise. Kui Lenna, Anu ja Hensugusta valisid särgile isikliku tähendusega kujunduse, siis Ott mõtles sellele, kuidas võiks särk edukaks saada ka Tallinn Dollsi veebipoes, kuhu see müügile tuleb. Tema lihtne, aga nutikas idee tõi talle ka saate võidu.

Lõpliku otsuse teevad aga televaatajad, kes saavad oma lemmikule anda hääle Tallinn Dollsi Facebooki lehel. Tänaseks on kõige rohkem populaarsust kogunud just saate võitnud Ott Leplandi mitmetähendusliku sõnumiga nutikas T-särk.

Põnev ja pingeline moelahing jätkub juba järgmisel laupäeval kell 19:30 Kanal 2’s, mil moelooja kingadesse astunud kuulsused saavad ülesandeks teha rõivakomplekt oma ideaalsele vastassugupoole esindajale. Särisev väljakutse osutub aga keerulisemaks, kui arvata oskasid — kuidas luua disain, mis rabaks ning meeldiks ka kandjale endale?

Vaata pilte!