Festivali rahvusvaheliselt tuntuim esineja on dr Natalja A. Onufieva. Ta on Venemaal enim tunnustatud selgeltnägija ja teadlane, tema panust inimese tervisesse on tasustatud ja pärjatud paljude mainekate ja rahvusvaheliste autasudega. Ta on Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemia president, erialalt kliiniline psühholoog. Vanga andis talle nimeks "Venemaa hõbedane haldjas". Tallinna esinemisel avab ta naise energia olemust ning kergitab katet mehe ja naise harmoonilise kooseksisteeriumise saladustelt.

Pealaval avavad maagilise maailma saladusi Selgeltnägijate Tuleproovi hooaegade võitjad Anu Pahka ja Nastja. Esimest korda heidab pilgu 2018. aastasse astroloog Igor Mang. Populaarse telesarja "Hüpnotisöör" staar Marissa Ra ehk Maris Saar toob lavale Eesti esimese hüpnoosishow.

Eesti Feng Shui korüfeed Siret ja Janno Seeder on inimeste ees esimese Feng Shui lavastusega ning kristalliekspert ja menuraamatute autor Kaia-Liisa Reinut avab universumi saladused. Iga etteaste on koostatud spetsiaalselt festivali jaoks. Hollandi maagilist maailma esindavad Margo Spoelstra ja Mabel Marielle Brandenburg, kes toovad festivali finaalis publikuni nõiarituaalid.

Lisaks on avatud ruumid 18 erineva töötoa, seminari ja minikontserdiga. Külastada saab privaatsemaid teenuseid, sealhulgas on võimalik silmast-silma vestlelda atroloogide, sensitiivide ja tervendajatega. Avatud on ka temaatiline turuala.