Aga alustame taskurahast. Sahtli-kirjanik jagas Eesti noortega enda kaasahaaravat lugu sellest, kuidas ta juba esimeses klassis koolikiusamise ohvriks sattus ning kuidas ta hiljem kiusaja rolli astus. „Koolivägivallast läbi kiusatava ja kiusaja silmade“ saab auhinnaks 15 eurot.

Birgid Mäekink, Karlova Superstaari võitja, kirjutas meile oma teekonnast võiduni ja plaanist nüüd saatest „Eesti otsib superstaari“ osa võtta. Palju edu Birgidile ja loodetavasti hoiad meid oma teekonnaga kursis! See lugu saab auhinnaks 15 eurot.

Samuti saab 15 euro suuruse taskuraha endale Chris Kala, kes intervjueeris Eesti noori racketloni mängijaid. Vaata lugu vendadest Toomjõgedest SIIT.

Kaarell kirjutas arvamusloo sellest, kuidas „hukatuslik noorus“ on loomulik asjade käik ja selle tagajärjel tekivadki nö normaalsed inimesed. „Hukatuslik noorus toodab normaalseid inimesi“ saab preemiaks 10 eurot. Ning ülejäänud 10 eurot läheb Lauriina loole internetisõltuvusest „Internet aitab põgeneda reaalsusest - just nagu alkohol ja uimastid“.

Esimese välja loositava Ericsson Xperia™ X8 nutitelefoni võidab endale loo „Peale kõige muu on eestlased ka vingumise maailmameistrid“ autor Lafleur. Autor räägib eestlaste konstantsest vingumisest: „Me ei ole kunagi mitte millegagi rahul ning usume, et vaidlusest sünnivad parimad otsused. Ja teate, mis? Nii ongi. Me võime küll end petta, kolida päikeselisse Austraaliasse ning muheleda heaolust, kuid kõige suurema rahulduse saab eestlane ikkagi siis, kui tema hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks lebab taldrikul teine eestlane.“

Palju õnne kõikidele võitjatele!

Häid lugusid saabus eelmisel nädalal palju. Aitäh kõikidele kirjutajatele ja jätkakem samas vaimus, sest põhjust on!