• Vali välja keskne rõivaese, mis sobib kandmiseks nii vabal ajal kui ka pidulikeimatel puhkudel.
  •   Nüüd on kõik stiliseerimise küsimus. Hakka sobitama aksessuaare, mis vastaksid olustikule ning üritusele/ettevõtmisele, kuhu suundud.
  • Ära unusta, et endiselt on tähtis, et esemed ning värvid omavahel sobiksid.
  • Pea meeles, et see tehnika sobib vaid teatud esemete puhul ning kõiki vaba aja rõivaid/aksessuaare pidulikemate rõivastega miksida ei sobi.

Siit leiate stiilinäited nii meestele, kui naistele:

Naiste puhul valisin keskseks esemeks rohelise kokteilikleidi, mis on piisavalt suvine, et igapäevaselt kanda, kuid sobib suurepäraselt ka pidulikumale üritusele. Suvise kokteilikleidi juurde valisin suure ning äärmiselt casuali koti, mugavad ning suvised rihmikud. Kuna kokteilikleit katab vaid ühe õla, tuleks juurde valida massiivsed, rippuvad kõrvarõngad. Juurde võib sobitada trendikad, muude aksessuaaridega toon-toonis käevõrud ning päikeseprillid.

Õhtuseks ning pidulikuks look'iks tuleb vaid vahetada aksessuaare. Valisin kleidi juurde pidulikud mustad kingad ning samas toonis ridiküli, mis lisavad väljanägemisele glamuuri. Kuna ridiküli kinnitus on hõbedane, sobib eelkõige juurde sobitada hõbedaseid ehteid. Kindlasti ei sobi kanda koos hõbedat ja kuldset. Taas sobivad avara kleidi juurde rippuvad kõrvarõngad, mis lisavad kogu väljanägemisele elegantsust.

Meeste puhul valisin keskseks esemeks pikkade varrukatega pluusi, mis on piisavalt viisaka väljanägemisega ning ühtlasi sobilik vabal ajal kandmiseks. Valisin pluusi juurde hallikat tooni shortsid, mugavad varbavaheplätud ning trendikad päikeseprillid. Suurepärane valik linna, randa või suvepuhkusele minekuks.

Pidulikumaks puhuks võib pluusile sobitada juurde viigipüksid, mis muudavad kogu väljanägemise elegantsemaks. Kindlasti tuleks juurde sobitada pükstega samas toonis kingad ning alati stiilsust lisava käekella. See on sobilik rõivastus nii teatrisse, ööklubisse, kontsertile kui ka kokteili- või sünnipäevapeole.

Nagu nägite, piisab vaid aksessuaaride muutmisest ning päevasest rõivastusest saab kerge vaevaga suurepärne outfit  pidulikuks ettevõtmiseks