Päeva kangelannad

Alustuseks ei saa jätta rääkimata võrratust pruudist ning tema õest Philippa Charlotte’ist. Mõlemad naised särasid Alexander McQueeni moemaja peadisaineri Sarah Burtoni kleitides. Philippat, kes oli oma Kate’i pulmas pruutneitsiks, on süüdistatud õe varjutamises tema tähtsaimal päeval.

Philippa kleiti on iseloomustatud tagasihoidlikult maitsekaks ning väärikaks, säilitades siiski nooruslikuse. Kate’i kleidivalik on saanud kiidusõnu kõikjalt maailmast. Seda on ülistanud mitmed mõjukad moedisainerid, kelle seas on näiteks Karl Lagerfeld, Hubert de Givenchy ja Christian Lacroix, nimetades seda vaimustavaks ning erakordselt elegantseks. Ka Kate’i õhtune kleit on pälvinud vaid kiidusõnu.

Suurimad õnnestujad

(Vasakult paremale: Briti peaministri naine Samantha Cameron, Rootsi kroonprintsess Victoria, Yorki printsess Beatrice, pruudi ema Carole Middleton, Monaco prints Alberti kihlatu Charlene Wittstock.)

Samantha Cameron: Briti peaministri naine kannab Burberry plisseeritud siidkleiti, mis on komplimenteeritud oranži õlasalli ning pilkupüüdva kaelaehtega. Samanthat peetakse pulma üheks kõige suuremaks õnnestujaks.

Rootsi kroonprintsess Victoria: See virsikukarva kleit toob esile Victoria kehakumerused ning jääb seejuures maitsekaks. Palju kiidusõnu pälvinud kleit on sobitatud toon-toonis kübara ning kingadega.

Yorki printsess Beatrice: Valentino kevadsuvisest haute couture kollektsioonist pärinevad mantel ning kleit jätavad luksusliku ja stiilse mulje. Kübarameistri Philip Treacy peakate tõmbab ehk liialt tähelepanu, kuid lisab outfit’ile omapära.

Carole Middleton: Taevasinine Catherine Walkeri jakk ning kleit sobivad suurepäraselt naise jumeka nahatooniga. Kaunis ema ei jää kuidagi alla Euroopa kroonitud peadele.

Charlene Wittstock: Monaco prints Alberti kihlatu saabus pulma elegantse ning õrnalt kehasse töödeldud halli mantliga, mille juurde oli sobitatud valge kübar. Kogu üldmulje on stiilne ning rafineeritud.

(vasakult paremale: Victoria Beckham, kuninganna Elizabeth II, näitlejanna Sophie Winkleman)

Victoria Beckham: Endadisainitud mustas kleidis ilmunud Victoria Beckham näeb välja ehk liialt sünge, kuid on mõeldes oma rasedusele valinud salendava värvi ning sobiva lõike. Philip Treacy peakate ning Christian Louboutini spetsiaalselt temale disainitud kingad lisavad stiilsust ning pidulikkust.

Elizabeth II: Kuninganna helekollanerõivavalik sobib hästi rõõmsa ning kevadise sündmusega. Taaskordon rõivad valmistanud kuninganna lemmikdisainer Angela Kelly.

Sophie Winkleman: Näitlejanna ning lord Frederic Windsori naine nägi üleni Armanisse riietatult särav ning pingutamatult maitsekas välja. Hea näide sellest,kuidas rõivas komplimenteerib figuuri.

Suurimad ebaõnnestujad 

(Vasakult paremale: Yorki printsess Eugenie, Sally Bercow, prints Harry tüdruksõber Chelsea Davy, Belgia printsess Mathilde, Tara Palmer Tompkinson)

Yorki printsess Eugenie
: Vastupidiselt oma õele Beatrice’ile on kaotanud naine elegantsuse ning stiilsuse.Liialt ümber Vivienne Westwoodi looming on kombineeritud Philip Treacy poolt loodud piraadiliku peakattega, mis jätab üle võlli keeratud mulje.

Sally Bercow: Tundub, et keegi unustas seda daami teavitada etiketist. Paljastav dekoltee ning sügav lõhik on sellise ürituse puhul hukutavad.

Chelsea Davy: Alberta Ferretti loomingust pärit kostüüm on liialt ümber ning ehk ka liialt lühike kuninglikuks pulmaks. Ka minimalistlik peakate ei muuda üldmuljet paremaks.

Belgia printsess Mathilde: Belgia kroonitud pea Armani kostüüm on liiga läiklev ning magus. Ka ei muuda väljanägemist paremaks veidra disainiga kingad ning Jaapanist inspireeritud peakate.

Tara Palmer Tompkinson: Pealaest jalatallani elektrisinisesse riietunud daam jätab liialt pingutatud ning koomilise mulje. Kingad ning peakate oleksid võinud olla musta värvi, et üldmuljet tasakaalustada. Küünarnukini ulatuvad kindad oleks võinud sootuks kaotada.