Kahel päeval järjest ehk 23. ja 24. oktoobril möllab Eesti Arhitektuurimuuseumis tõeline mängupisik. Rotermanni soolaladu on maailmakuulsa kunstnikeduo //////////FUR//// interaktiivse näituse NO PAIN NO GAME avamisega muutunud tõeliseks mängudelaoks ja ootab kõiki huvilisi enneolematule mänguseiklusele.

Reedel, 23. oktoobril, toimuvad algusega kell 11:00 ja 14:00 lahedad ja kaasahaaravad elamusprogrammid, mis viivad osalejad seiklema mängulao sügavustesse, kus püütakse jälile jõuda mängu salajasele valemile ja vastupandamatule kaasahaaramisvõimele.

Laupäeval, 24. oktoobril, leiab aga 12:00 – 21:00 aset pere- ja noortepäev - päev/MÄNG/öö. Mängusõprade unistustepäev jõuab õhtusse erinevate mängude ja tegevuste abil, kus avastamist ja nuputamist leiavad igas vanuses mänguhuvilised. Toimuvad magusad töötoad, kus KOMMIVABRIK veeratab huviliste ette parimad maitsed, kuid mille maitsmiseks tuleb üles näidata esmaklassilist nutikust ja osavust. Turniirid, kus parima tulemuse saavutamiseks tuleb käiku lasta nii paindlikud häälepaelad, osavad sõrmed kui ka tugev valulävi. Ja muidugi ei möödu ükski pidupäev tantsuta!

24. oktoobril on muuseumis avatud ka pop-up kohvik Kokomo.

Mõlemal päeval on sissepääs õpilastele ja üliõpilastele 2€, täiskasvanutele 4€ ja peredele 6€. Magusamaitselistesse töötubadesse palume aga kõigil huvilistel eelregistreerida aadressil kadi@arhitektuurimuuseum.ee.

Rohkem infot näituse kohta leiab SIIT! Noortepäeva täpsem ajakava SIIN!

Pea siis meeles, et mängupisik möllab Rotermanni soolalaos 23. ja 24. oktoobril ning maailmakuulus näitus NO PAIN NO GAME jääb Eesti Arhitektuurimuuseumis avatuks kuni 22.11.2015!

Perepäev toimub Goethe Instituudi projekti Mängukihk! raames. Vaata ka siia!

Tule, mängime, kui julged!