Kui 22-aastane Kodi koos emaga lavale astus ja arglikke vastuseid kogeles, ei osanud keegi oodata etteastet, mis sellele järgnes. Olles klaveri taha istuma aidatud, sulges poiss silmad, asetas käed klaveriklahvidele ja tõi kuuldavale imekauni versiooni Donny Hathaway laulust "A Song For You". Pärast seda polnud saalis enam ainsatki kuiva silma ning ka kohtunikud Simon Cowell, Gabrielle Union, Julianne Hough ja Howie Mandel olid pisarateni liigutatud. Üheskoos tõusid nad püsti ning saatsid Kodi ilma pikema jututa "kuldse nupuvajutusega" otse finaali.

Laval kaasas olnud ema Tina rääkis pisarsilmil poja kõrval seistes, kuidas Kodi juba väikesest peale muusikat armastas ja sellega koos üles kasvas. "Ta kuulas ja kuulas, endal silmad suured nagu tõllarattad. Ja kui ta laulma hakkas, puhkesin nutma. Mõistsin sel hetkel, et ta on sündinud meelelahutajaks. Muusika on aidanud ta muuta elu elamisväärseks, kuna autistina on maailmas toimetulek väga keeruline. Muusika päästis minu poja elu!"

Kodil diagnoositi sündides mõlema silma võrkkesta närvi vaegmoodustus ehk hüpoplaasia, mistõttu tehti poisile elupäästev operatsioon, kui ta oli kõigest 5 päeva vanune.