Tegemist on esimese korraga, kui naissõitja asub Simple Sessioni meeste klassis võistlema.

Sao Paulost pärit, kuid nüüd Kalifornias elava Bufoni tähelepanuväärsem võistlusajalugu ulatub aastasse 2007, mil ta oli kõigest 14-aastane. Järgnesid kõrged kohad maailma ühel nimekaimal rulavõistlustel Tampa Am ning esikohad Maloof Money Cupil 2009 ja 2010. Kui aastal 2009 jäi Leticia X-Gamesi naiste rula tänavasõidus kuuendale kohale, siis 2012. aastal võitis ta Los Angeleses toimunud X-Gamesi etapil juba hõbeda, läinud aastal aga lausa kaks X-Gamesi esikohta.

Läinud laupäeval pärjati Leticia kõrvuti olümpiasuusataja Lindsey Vonniga Santa Monicas toimunud Cartoon Networki iga-aastasel auhinnagal Hall of Fame Awards sportlastele mõeldud GAME auhinnaga, mis selgus rahvahääletusel, millel osales 100 miljonit inimest.

Teiste seas tuleb tal Simple Sessionil rinda pista teiste X-Gamesi tšempionide ja maailma tippsõitjatega nagu Ryan Sheckler (USA), Ryan Decenzo (CAN), Greg Lutzka (USA) ja Ryo Sejiri (JPN). Võistlustel osaleb hetkeseisuga kokku 188 valitud võistlejat 33st riigist üle maailma: 78 rulatajat ning 110 BMX-ratturit.

Nagu enamikel spordialadel, on ka rulas ja BMXis reeglina eraldi võistluskategooriad. Tüdrukute võistlusklassid ei ole võõrad ka Simple Sessionil: aastal 2006 toimus kõrvuti põhivõistlustega tüdrukute rulavõistlus ning aastatel 2012 ja 2013 Sister Sessioni nimeline naiste BMX-võistlus.

Vaata Leticia võidusõitu eelmise aastal X-Gamesil:

Lühidokk Leticia elust ja tegemistest: