«Su silmade sära paneb armuma...» Umbes selliselt kõlab kõige levinum pöördumine, mille eesti mehed eneste huvi ilmutamiseks söandavad välja käia, räägib mu elukogemus.

Ja küllap on tõsi kah, et kunstrindadest ja Botoxi-süstitud põskedest enam maksavad inimsuhete rindel tunduvalt enam sädemeid pillutav silmapaar, vahetult siiras suhtlemisviis ja virinast-pirinast prii meel. Ilusaks teeb vaimukus ja enesekindlus, kinnitab meie tänase ajakirja veergudel Mart Sander. Kuid mis radu pidi inimene selle välja kiirgava enesekindluse juurde jõuab, on juba lugu omaette.

Tõhusaks enesekindlussüstiks, mis tõepoolest enesearmastuse vemmeldamas hoiab, on siiski tihti tarvis ka välispidist muutust või turgutust. Tänane number on pühendatud teineteist toetavatele sisemisele ja välisele ilule. Moemaailma superstaar, Eesti tüdruk Karmen Pedaru, kes räägib meile glamuurse elu väntsutavast köögipoolest, ei ole enese sõnutsi veel avastanud, et ta ilus on. Ta ei võta enda ilu üldse nii tõsiselt kui enamik naisi. Tema ilurituaalid on napid ja lihtsad.

Kaunis suvi ukse ees, uurime eestlannadelt, kuidas palged särama saada. Anu Saagim leiab, et esmatähtis on rutiinsete kodutöödega mitte üle pingutada. Selle asemel – aeda raamatut lugema! Puhanud, armastatud ja armastav inimene on ilus inimene!