Esimene neist on "Biloxi blues", mille on lavastanud EMTA lavakunstikooli tudeng Sander Pukk. Etenduses mängivad lavaka 25. lennu tudengid Priit Strandberg, Karl-Andreas Kalmet, Henrik Kalmet, Pääru Oja, Priit Pius, Piret Krumm, Liis Lass ning Sandra Uusberg, Kristjan Üksküla ja Rain Simmul Tallinna Linnateatrist.

Tegu on Neil Simoni menukomöödiaga, mis räägib II maailmasõja ajal sõjaväkke värvatud noortest poistest, nende tuleviku unistustest, esimesest armastusest, omavaheliste suhete kujunemisest ja klaarimisest. See kõik on ameerikapärases tempokas, vaimukas ning humoorikas vormis.

"Biloxi blues" annab võimaluse tõmmata paralleele noorte näitlejate ettevalmistusega lavakunstikoolis – valmistuda tuleb kõigeks ning alles „lahingus“ võivad õppurid mõista nii õpitud teooria kui õpetaja tegelikku väärtust. Pilte lavastusest võib vaadata SIIT!

Teine lavastus, "Vaata, ma kukun" esietendub sel laupäeval, 9. aprillil. Näidend on kirjutatud noore (sündinud 1986) mässumeelse rootslanna Johanna Emanuelssoni poolt ning kõneleb kaasaegses meediaühiskonnas üles kasvanud noortest inimestest, kes igatsevad revolutsiooni ja püüavad luua teistsugust maailma.

Lavakujunduses on kasutatud ohtralt multimeediat, iPode ja iPade. Lugu on nii lavastatud kui mängitud noorte - EMTA lavakooli III kursuse tudengite - poolt. Lavastaja: Diana Leesalu; Osades: Katariina Kabel, Jane Kruus, Kristiina-Hortensia Port, Maiken Schmidt, Märt Pius ja Kaspar Velberg ning Tallinna Linnateatri näitlejad Indrek Ojari ja Margus Tabor.

Lavastus kuulub ka kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi, olles selle teatriprogrammi avalöögiks. Rohkem infot etenduste ja piletite kohta saab SIIT!