Üle maailma on jagatud mitmeid naljakaid või eriti leidlikke pilte, koju loodud kontoritest või kabineti ootamatutest külalistest.

1. Kui lauda pole tuleb leida teised lahendused. Esimese pildi autor selgitab, et peab kodus töötama koos toakaaslasega, kes samuti kodukontorisse saadetud on. Et üksteist mitte segada, siis on autor oma laua üles seadnud välisukse juurde. Teise pildi autor soovis ilmselt lemmikuga õues aega veeta, mistõttu pidi laua ülesannet täitma prügikast.

2. Kabinetti võivad sattuda ootamatud külalised, kes kogu ruumi ära võtavad. Pildi autor selgitas, et lahkus oma "laua" juurest vaid 1 minutiks, kuid juba olid teised jaol.

3. Liiga kaua toas? Pole hullu. Ka õues on võimalik oma tööd teha nii, et ei pea kellegi võõraga kokku puutuma. Seda muidugi juhul, kui sul on nii muljetavaldava antitiivaga auto.

4. Kodus töötamise mõju võib avalduda ka veidi teisiti. Üks Twitteri kasutaja on võtnud selle vastutuse, et näidata võimalikult realistlikult, mis suitsetajatega kodus juhtub. Päeval, mil töötaja otsustab ise koju jääda, teeb ta vaid ühe väga uhke hoiakuga suitsu. Kui aga suitsetaja koju töötama sundida, siis teeb ta neid kordades rohkem.

5. Kui koer võib võtta omaniku koha, siis kass ei luba tööd koduuksest sisse. Twitteri kasutaja jagatud pilt on ilmselt olukord, millega väga paljud kodukontoris töötavad kassiinimesed toime peavad tulema. Miisu lihtsalt otsustab, millal ja kas ta omanikul üldse töötada lubab, eriti kui neid on veel kaks.

6. Kodukontoris on oma auväärne roll ka videokoosolekutel, mis ilmselt kõigil väga sarnased kipuvad olema. Et ohtraid kõnesid aga lõbusamalt mööda saata, siis selleks puhuks kokku pandud bingo, mille võitja saab auväärse keskmise videokoosoleku kannataja tiitli.