1. Mul oli arstiaeg ja mu ema hoidis mu tütart. Ühel hetkel lausus tütar sõnad: "Oo ei, vanaema. Emme ei tule enam täna. Ta oli raskes-raskes õnnetuses. Ta ei saa meie jurde tulla." Kusjuures, täpselt samal ajal oligi mul väga raske õnnetus, kus peaaegu surin. Perekonda polnud siis veel teavitatud.

2. Mu õde Hailey sündis täpselt kaks kuud pärast seda, kui mu vanaema suri. Kui Hailey ühel hommikul voodist tõusis, teatas ta kõigile, et täna on tema 95. sünnipäev. Kui me üritasime temaga rääkida, hakkas ta nutma ja ütles, et tema pärisnimi on Irene (mu vanaema nimi), mitte Hailey. See kestis terve päeva ja järgmisel hommikul ei mäletanud ta sellest mitte midagi.

3. Teel parki ütles mu pisike nõbu mulle: "Sa sured täna ära!"

4. Mu väikesel sugulasel oli kujuteldav sõber, kelle nimi oli Chucky. Väidetavalt käskis Chucky mu nõbul oma isa ära tappa. Tuli välja, et neil oli maja taga bassein, millele pandi kate peale, sest eelmine omanik tegi seal enesetapu. Ta nimi oli Chuy, aga mu väike sugulane ei suutnud seda hääldada ja selle asemel kutsus teda hoopis Chuckyks.

5. Keset ööd pöördus mu väike õde minu poole ja küsis: "Kas sa kuuled neid rääkimas?" Toas ei kostunud ainsatki piiksu.

6. Olime puhkusel, sõitsime paadiga ja mu 4-aastane sugulane tuli mulle ühel hetkel väga lähedale ja sosistas mulle kõrva: "Ma tahan arstiks saada, et saaksin lapsi suremas vaadata."

7. Mu poeg rääkis mulle surnud naisest, kellel on sinist värvi nahk, mustad silmad ja kellel pole juukseid. Väidetavalt elas ta meie vanas korteris. Poeg ütles, et ta jälitas meid autoni ja tahtis samuti autosse istuda, kuid tema jaoks polnud ruumi. Ta lihtsalt seisis väljas, vaatas meid lahkumas ja lehvitas. Nii iga kord.

9. Mu 3-aastane poeg joonistas ja ümises mingit viisi. Ma kuulatasin hetkeks, kuid polnud iial seda laulu kuulnud. Küsisin, et kus ta seda õppis ja ta ütles: "See naine minu magamistoas laulis seda mulle."

10. Kui olin nelja aastane, siis mu ema leidis mind vannitoast, kus uputasin Barbie'sid. Kui ta küsis, mida ma teen, vastasin: "Mees garderoobis ütles, et kui ma seda ei tee, siis on minu kord pea vee all ujuda."