Koduselt muusikariiulilt laulupisiku saanud Frederik on kitarri mänginud juba 8 aastat ning pool sellest ka oma lugusid kirjutanud. Kitarrimäng ja lauluoskus pole aga noormehe ainsateks talentideks, Frederikule meeldib ka klaveri- ning trummimäng.

Frederiku sõnul oli singli tegemise protsess pikk, kuid ta on lõpptulemusega rahul: "Singel "Not Today" on kirjutatud eelmise aasta lõpus. Esialgne lindistamine toimus märtsis, kus lindistasime lihtsalt kitarri ja vokaali ning minu lauluõpetaja Laura Junson laulis peale ka teist häält. Siis jäi demo mitmeks kuuks seisma ja kui vaikselt kindlamaks saanud koosseisuga tekkis tahtmine lugu lindistada, võtsime selle loo aluseks ja lindistasime sinna peale tšello, cajoni, bassi ja shakerid. Seejärel lindistasime üle veel vokaalid ja veel kord ka tšello. Esialgsest demost oli lõpuks alles ainult kitarr. Juulis läks lugu järeltöötlusesse ja jõudis lõpuks avalikkuse ette sellisel kujul nagu seda kõik YouTube'ist täna kuulata saavad."

Lood sünnivad Frederikul spontaanselt ning valminud singel räägib tema sõnul igavesest tingimusteta armastusest. "See lugu on kirjutatud ajal, kui ma arutlesin igaviku olemasolu üle ja esitasin enda jaoks küsimusi armastuse kohta, kui ma selles kahtlesin."

Kuhu plaanib Frederik oma muusikaga jõuda? "Muusikaga on plaan jõuda suurema hulga inimesteni. Unistan esineda oma muusikat esitades suurematel lavadel ja suurele hulgale publikule. Palju põnevat on tulekul, suve lõpp tuleb tegus ja loodetavasti on sügisel juba töö vilju ka võimalik kõigil kuulata nii internetis kui ka kontsert-formaadis."

Kellele see lugu meeldis, on võimalik Frederiku tegemistel silma peal hoida tema Facebooki lehel, kust leiab jooksvalt teavet Frederiku ja tema bändi tegemiste kohta.