1. Uhkeldav isa

Noor üliõpilane meenutab, kuidas oli kord isaga restoranis. Mees tahtis tütre ees pisut uhkustada. Tal oli palgapäev ja ta otsustas tõusta äkiliselt püsti, et teha käega paar liigutust. Samal ajal juhtus tema kõrval olema aga teenindaja, kellel oli käes kandikutäis toitu. Õnneks läks hästi ja üliõpilase isa ei riivanud teenindajat. Võinuks aga minna palju hullemini.

2. Aluspüksid

Naine muljetab, kuidas ta läks restorani, mida ta külastas sagedasti. Võttes istet, tundis naine, kuidas midagi kukkus põrandale. Kui naine heitis pilgu maha, pidi ta häbi pärast maa alla vajuma: need oli tema roosad pitsilised aluspüksid.

Kuidas selline asi võimalik oli? Ta oli seeliku just pesust võtnud ja järelikult olid aluspüksid jäänud kuivatis seeliku vahele nii, et restoranis kukkusid need maha.

3. Küünal ja paber

Sarah meenutab, kuidas ta läks oma mehega paar aastat tagasi trendikasse pitsarestorani. Koht oli küllalti väike, kuid samas hubane ja hämara valgustusega. Igal laual põles küünal. Kui toit saabus, oli pitsa asetatud paberile, mis oli omakorda asetatud puidust lõikelauale.

Ühel hetkel läks paber põlema. Sarahi ei mees ei pannud seda tähele, sest silmitses naist. Sarah reageeris kiirelt, kustutas põlengu veeklaasi abil ja lahkus oma mehega restoranist kiirelt. Rohkem nad sinna ei julgenud minna.

4. Jutustaja

Charlie meenutab, et kord küsis restoranis teenindaja, kas mees soovib joogi sisse jääd ka. Charlie oli parasjagu millegi muuga ametis ning vastas hajameelselt „ja sind ka". Hetk hiljem oli mehel kohutavalt häbi.

5. Ablas sööja

Anne meenutab, et läks oma mehega hotellibaari, et seal üks naps võtta. Nimelt läks paarike hotelli oma pulma-aastapäeva tähistama. Nad otsustasid joogi kõrvale tellida ka midagi näksida. Anne, kes on terve elu olnud söögi suhtes küllaltki pirtsakas, otsustas end ületada, proovida uusi maitseid ja tellida kookosekastmes krevetid.

Kui eelroog saabus, tahtsid Anne mees ja baarmen huviga teada, milline on naise reaktsioon. Ühel hetkel pahvatasid mõlemad mehed aga naerma, sest naine toppis kogu kreveti suhu. Siis aga selgus, et saba ei peagi ära sööma.

6. Peata maskott

Juulia meenutab, et läks ühte restorani, kus oli parasjagu ka õllefirma maskott. Naine oli pisut kohmakas ja komistas maskotile otsa. See peale kukkusid mõlemad pikali, maskoti pea tuli otsast ja veeres saali teise otsa. Mõned saalis olnud lapsed ehmatasid sellest nii ära, et hakkasid kõva häälega nutma.

7. Sünnipäevaüllatus

Michael meenutab, kuidas ta läks pere, sugulaste ja sõpradega oma sünnipäeva puhul restorani, kui ta sai 14-aastaseks. Kui praed olid söödud, tuli ühel teenindaja suure tordiga. See pidi olema sünnipäevaüllatus. Tordil põlesid küünlad, mille Michael pidi ära puhuma, et midagi soovida. Kui ta hakkas püsti tõusma, toetas ta kätega lauale. See oli halb mõte. Laud läks katki, tort kukkus maha ja Michael kukkus tordile kõhuli peale.

8. Oh seda prussakat

Allan meenutab jubedat seika. Kord läks ta restorani ja tellis toitu kaasa. Kui sööki valmistati, rääkis Allan teenindajaga ajaviiteks juttu. Ühel hetkel tundis ta, kuidas miski ronis möödas tema jalga üles. Mees ehmatas sellest nii ära, et kiskus püksid jalast ja hakkas kätega jalgu hõõruma. Kui ta sai aru, et oht on möödas ja putukas on kadunud, mõistis mees, et on püksata kõikide restoranikülastajate ees stseeni korraldanud.

9. Veiniraiskaja

Bill meenutab, kuidas ta viis oma parima sõbra ja tema tüdruku kord udupeenesse ja hirmkallisse Michelini tärniga restorani sööma. Ühel hetkelt tundis Billi sõber, et aeg oleks minna WC-sse. Ta tõusis püsti ja lükkas selja taha vaatama oma tooli otsa veinilauale, millel seisid eriti hinnalised veinipudelid. Laud kukkus ümber ja 15 pudelit veini kukkus klirinal põrandale. Mõned pudelid purunesid kildudeks, teised veeresid lihtsalt mööda põrandat.

10. Probleem kingapaelaga

Kate mäletab, et kui oli 16-aastane, läks ta sõpradega restorani ja ühel hetkel koperdas ta oma lahtise kingapaela tõttu. Kukkumise hetkel haaras ta lähima laua laudlinast. Kate kukkus pikali ja toit koos laudlinaga talle peale. Tütarlaps oli kaetud rohke tulipunase tomatikastmega ja Prantsuse sibulasupiga. Sibulasupp oli järelikult intensiivne, sest tüdruk ei saanud sibulahaisu kolm päeva juustest.

11. Tipp

Scott mäletab, et 7-aastasena vanematega reisil olles otsisid nad meeleheitlikult söögikohta, mis oleks hilja avatud. Lõpuks leidsid nad ühe restorani, mis oli kohe-kohe uksi sulgemas. Söögikoht otsustas perele vastu tulla ja hoidis end nende tõttu kauem aega avatuna. Lahkudes jätsid Scotti vanemad lauale kopsaka jootraha. Kui vanemad olid juba uksest väljunud, arvas nooruke Scott, et vanemad unustasid lauale raha ja pistis sellest suurema osa endale taskusse.

12. Viska viis

Emily meenutab, et kord restoranis olles sirutas teenindaja tema suunas käe välja, et menüü võtta. Emilyle ei jõudnud see aga kohe kohale ja ta andis teenindajale hoopis patsu.

Allikas: buzzfeed.com