Okei, alustame algusest. Ma olen gümnaasiumit lõpetav tantsimisega tegelev vallaline Tallinna neiu, juuksevärviks blond, lemmikäpiks Tinder. Võlun inimesi oma sarmi ja otsekoheste väljaütlemistega since 2000 ja kui ausus sind häirib ja pigem loeksid mõnd ninnu-nännu Mida-ja-palju-ma-päevas-söön-blogi, siis pole need read sulle ei täna ega edaspidi.

Siin räägime ausalt ja avameelselt meestest, deitidest, kodukanadusest ja kõigest muust, mis ühe vallaliseelu juurde käib. Kodukanadus muidugi mitte, aga see haigus saab kajastatud läbi mu suhtes sõbrannade, kelle mitte nii seksikad pereelud ka siit mingil määral läbi tuhisevad.

Kindlasti toon teieni mahlaseid seiku staaräpist Tinder, kuhu on paari aastaga kogunenud üle poole tuhande õngitseva kaluri ja muidugi suveseiklused, milleta ühtki aastaringi lõppenuks ei saa pidada.

Alustuseks räägingi teile veidi näidetest Tinderis, millega olen kokku puutunud, ent ka ühest juhtumist päriselus.

Saage tuttavaks projektiga nr 435, kes kasutas Tinderis viimasel ajal üldlevinud võtet ehk “Kui ise oled kole nagu öö kasuta pilte, kus oled seksikate sõpradega, sest tüdrukud ei tea ju, milline pildil oled sina”.

Jah, ma blondina tõesti lähen iga kord lähen õnge, aga okei, no ta sai mätši mult. Edasi võiks ju isane siis tõestada neiule, et iseloom kompenseerib selle veidi ümara figuuri ja ebasümmeetrilise näolapi, aga ei. Mõni minut peale mätši tuleb tabav sõnum: “Tere, kaissu?”, mis saab veel tabavama vastuse “Tere, ei”. Kallis noormees, sa ju tead, et kaisutamise eesmärgil Tinderis kalastades peaks pildid ka keskmisest atraktiivsemad olema. Igatahes ehmatasin sarikaisutaja oma konkreetsusega ära, aga pole hullu, sest järgmine kõrbeloom oli juba platsis ja palju parema taktikaga: ära ostmine toimib ju alati. “Noo ma arvan, et saan sulle selle käepaela sebida,” ütles ta väljamüüdud Island Soundi piletite kohta. Muidugi ma vastasin, muidugi me läksime ja muidugi me…

Aga enne neid on olnud üks lugu veel. See mitte virtuaalis vaid reaalis. Eredaim kalamees ehk projekt X, kes sai oma nime tänu taiesti geniaalsele pick-up line' le, millega ta täiesti X hetkel lagedale tuli.

Töötasin veel mõnda aega tagasi ühes kohvikus, kus lõunapausi ajal leidsin enda kõrvalt seismast tuttava näoga keskealise mehe. Hea, et mul inspekteerimiseks normaalselt aega andis, sest ta seisis liikumatult suu ammuli menüüd vaadates mu kõrval hea viis minutit. Niisiis ootasime nii mina kui ka leti taga olev töökaaslane pilke vahetades, et mees oma tellimuse esitaks, kuid härral endal olid teised plaanid.

Pärast pikka vaikust pöördus ta mu poole: "Vabandage, neiu, kas te saaksite mind aidata?" Isegi kui ei oskaks, siis küsida oleks ikka viisakas, seega uurisingi, mis talle siis muret valmistab. See, mis järgmisena tuli, oli nii ootamatu, et vääris plusspunkte juba geniaalsuse eest. "No vaadake... mu telefonil on nagu midagi viga," Mõtlesin endamisi, et kohvikut mobiiliparandusega ometi ju segi ei saa ajada? Spetsialiseerunud itimees ma ma nagu ka välja ei näe, aga midagi ikka ju tajun mobladest, seega küsiv "Niiii...." tundus täitsa loogilise jätkuna minult.

"Ma vaatan ja vaatan, aga Teie numbrit ma siit küll ei leia," kostis ta seepeale.

Huvitav, mis ta reaktsioon oleks tal olnud, kui see 40+ dad bod oleks teadnud, et mina tol ajal veel 17 olin.. keeldusin viisakalt, aga meelde jäi see lugu kauaks.

Järgmisel nädalal uued lood ja laulud, värskemad juba, sest suve esimene korralik weekend tõotab tulla äge!