Paul Walker

"Kiirete ja vihaste" staar lahkus meie hulgast 2013. aastal, kui ta sattus traagilisse autoõnnetusse. Tema sõbra Jim Torpi sõnul oli näitleja viimasteks sõnadeks enne autosse istumist "Hei, läheme teeme ühe sõidu!".

Paul Walker

Heath Ledger

Vaid 28-aastaselt retseptiravimite üledoosi surnud näitleja oli oma elu viimastel tundidel kurtnud seda, et ta ei suuda magada. Tal oli planeeritud kohtumine Steven Spielbergiga järgmiseks hommikuks ning ta soovis olla võimalikul väljapuhanud. Viimane vestlus oli Ledgeril tema õe Kate'iga, kes oli telefoni teel staarile öelnud, et ta ei võtaks unetablette, kuna ta oli juba manustanud teisi ravimeid.

"Katie, Katie... Minuga ei juhtu midagi, mul on vaja lihtsalt natuke magada," olid Ledgeri viimased sõnad.

Princess Diana

22 aastat tagasi suri Pariisis toimunud autoõnnetuses prints Charlesi eksabikaasa Diana. Vaid 36-aastane kahe lapse ema oli veel mõnda aega pärast õnnetuse juhtumist teadvusel, seetõttu ütles ta oma viimased sõnad tuletõrjujale, kes oli talle appi tõtanud. "Issand, mis on juhtunud?" olid Diana viimased sõnad.

Ryan Dunn

"Jackassi" täht lahkus meie hulgast vaid 34-aastaselt 2011. aastal. Dunn sõitis oma Porschega vastu puud ning sõiduk süttis põlema. Kuigi pole teada, mis olid mehe täpsed viimased sõnad, sest temaga koos sõitnud Zachary Hartwell kaotas ka oma elu õnnetuses, siis on Dunni parimal sõbral Bam Margeral salvestatud mehe viimane sõnum.

"Lähen võtan ühe õlle, jõuan siis kui saan," kirjutas ta.

Ryan Dunn

Elvis Presley

1977. aastal leidis muusikaikooni kihlatu Ginger Alden mehe surnukeha tema Gracelandi häärberi magamistoa tualetist. Mitmest pahest sõltuvuses olnud muusik suri südameseiskumise tõttu.

Gingeri sõnul oli mees tõusnud voodist püsti ning kurtnud, et ta ei saa und. "Ma lähen vannituppa lugema," ütles Elvis. Need olid ühtlasi ka viimased sõnad, mida ikoon kunagi ütles.