Tsau. Viimane kord kirjutasin, et võite küsimusi küsida. Poleks uskunudki, et neid nii palu tuleb. A…

Tsau. Viimane kord kirjutasin, et võite küsimusi küsida. Poleks uskunudki, et neid nii palu tuleb. Aega võttis aga vastatud sai. Mulle meeldis. Oli päris huvitavaid küsimusi. Kuid, kuna neid tõesti tuli nii palju siis postistan vastused kahe erineva postitusena. Head lugemist ja avastamis rõõmu neile, kelle küsimsutele vastasin. 

Mis sulle vabal ajal meeldib teha kõige rohkem? Kas lesid niisama rannas või käid hoopis skuutriga merel sõitmas.Päikest ja ilusat nv sullegi.
Lilit: Kõige meelsamini veedan oma vaba aja mulle oluliste inimestega. Ükskõik, siis mida tehes, olulised on inimesed, kellega midagi tehakse.
Tere Lilit! Tahaks teada milline haridus sul on?Tänan!Kõike kaunist!
Lilit: Tere. Mul on keskeriharidus. Kõike head Sullegi!
 Jupsu Tere Lilit. Mina tahtsin küsida, et kumb on elus tähtsam ja väärtuslikum, kas päevitamine või näiteks hoopis reisimine?

Lilit: Tere. Mitte kumbki pole elus nii tähtsad. Küll aga on mõlemad positiivsed tegevused ja kindlasti annab reisimine inimesele enamat kui päevitamine. 

Heips Kuidas Sa nii hea välja näed ? Mis Sa selleks teed?

Lilit: Kui Sa nii arvad, Aitäh :)  Ma ei oska retsepti anda , sest mul pole seda. Ilu on vaataja silmades. Mis ühele meeldib ja on ilus, võib teisele tunduda tavaline ja kole. 

tiina Kas sa sööd hommikusööki või jätad selle vahele?
Ja kui vahele jätad, siis mis kell sa sööd esimest korda päeva jooksul ja mida?
Jood kohvi või teed?

Lilit: No selle hommikusöögiga on suht keerulised lood. Kui ma tõusen, pole mul isu. Läheb aega. Vahel aga tulevad tegemised peale ja nö hommikusöök võib lükkuda täiesti õhtusse. On päevi, kui söön oma päeva esimest sööki alles kella kahe- kolme ajal  päeval. Ma ei ole endale  söögikava teinud, et pean kolm korda päevas sööma. Söön siis, kui kõht tühi ja selleks võimalus on ning seda, mida hetkel on või süüa tahan. Ei keela endale midagi. Joon nii kohvi, kui teed. Kuid kumbagi mitte igapäevaselt. Kuid kui joon, siis väga suhkrurohkelt.  
Murelik Mis teeb mehest voodis MEHE?
Lilit: Mis küsimus :D. Ma pole kunagi selle peale isegi mõelnud.  Minu meelest on voodis oluline, et mõlemil oleks hea ja mõlemad tunneks end vabalt ja hästi.  
Ahh? Kes sa niisugune oled, et sinult midagi küsida?
Lilit: Olen see, kes Sina ei ole! 
kaaka Millistest poodidest sa pärnus ostad riideid ? Ja mis kosmeetikafirma on sinu lemmik , millised tooted ?
Lilit: Olen Pärnus alles aasta aega elanud. Seega ka suhteliselt vähe siin poodidest midagi ostnud. Kuid nagu ikka -  suuremad poed mis siin on... Kaubamajakast, Port Artur 1 ja 2, Pärnu Keskus. Kosmeetikast fännan Arteco Mineraalidega puudrit ja päikesepuudrit, kuigi praegu suvisel ajal kasutan neid väga vähe.  
Mai Missugused on Sinuarust Pärnu inimesed iseloomult? Nind kas oled terve elu Pärnus elanud? Päikest!
Lilit: Ma ei ole terve elu Pärnus elanud, vaid alles sai esimene aasta täis. Pärnu inimesed iseloomult... ei oska kommenteerida, kuna inimesed on ju erinevad ja üldistama ma ei hakka. Parimat! 
kitty Kuhu sa tahaksid Lilit tulevikus kindlsti reisida ja miks?
Lilit: Mul on kinnisidee Hawai. Kui olen filme vaadanud ja näidatakse Hawaid, siis no see on küll koht, kus tahaksin kunagi ise ära käia ja ise kõike seda ilu seal oma silmaga näha.   k. Kas sa oled mõelnud oma pea tumedaks värvida? Sulle väga sobiks tegelikult must.
Lilit: Muidugi olen mõelnud, olen ka olnud, kuid seda 16 aastaselt, kui värvisin oma blondi pea pruuniks. Kuid päris mustaks tegevat juuksevärvi ma endale  pähe ei pane. Ei meeldi ja kõik. Enne shokolaadi pruun või midagi sellist. Aga jah... praegu mulle meeldivad mu blondid juuksed. Ei ole plaanis juuksevärvi vahetada. 
Merit. Kas arvad, et oled oma õnne leidnud?
Lilit: Mida Sa õnne all silmas pead? Iga inimese jaoks on see erineva tähendusega mõiste. Iga inimene usub, et parim on veel ees J 
Martin Kas arvad et oled Eesti seksikaim naine?
Lilit: Ei arva. Kindlasti kohe mitte. Eestis on väga, väga palju ilusaid ja seksikaid naisi. 
Karina kas sa arvad, et sul on helge tulevik ?
Lilit: Aga otse loomulikult. Kes ei arvaks. Sest kui ma ise seda ei arvaks, kes siis veel? Unistada võib ja peab. Pealegi on selline asi nagu külgetõmbe seadus. Head mõtted tõmbavad ikka head ligi. Ise peab uskuma! 
1015 missugusena näed oma tulevikku 10 - 15 aasta pärast?
(ehk siis: missugust haridust omad, kellena töötad, kus elad, mitut last kasvatad ja kas Angely elab sinuga?)
Lilit: Kas seda kõike liiga palju ei ole? Ma olen praegu alles 22- aastane.  Ma usun ja tean, et 10-15 aasta pärast olen  oma eluga  rahul ja kõik on nii nagu tahan.  Mis puudutab Angelyt..., selleks ajaks on ta nii suur, et  otsustab ise.  
k-k miks sa nii üleolev oled..?sa pole eesti kaunitar...
Lilit:  Kas ma olen seda öelnud kuskil, et ma olen Eesti kaunitar või? Ei ole! Kas üleüldse kaunitaridel on õigus käituda üleolevalt? Ei ole! Kuid alati on kõigel põhjus. Kui mina tundun Sulle üleolev, siis otsi põhjust endast.  Ma käitun inimesega täpselt nii, nagu tema minuga käitub.  Indrek Kas siin ei võiks üks pilt olla ka koos oma väikese tütrekesega? Kas häbened, et oled lapsega naine? Viib see su mainet alla?
Lilit: Ma ei pane ise siia iialgi ühtegi pilti oma tütrega inimestele vaatamiseks. Mille jaoks? Kommenteerimieks? Tänan, EI!
 Merike Millised mehed sulle meeldivad?
Lilit: Mulle meeldivad mehised mehed. musi:)
Kumba eelistad kanda, kas seelikuid või pükse?
Lilit: Vanasti kandsin rohkem seelikuid, nüüd vähe. Kuid kõik oleneb olukorrast.  Meeldivad väga kleidid.  
Markus Tamm Tere, Lilit! Kui tundlik on Sinu nahk autošampooni suhtes?=)
Lilit: Tere, Markus! Tead, ma pole kunagi ei ennast ega autot pesnud autošampooniga. Seega, ei tea. Küll aga avanes hiljuti võimalus limusiini pesta nõudepesuvahendiga ( oli vaja, et tekiks palju vahtu)  ja siis küll midagi erilist ei juhtunud mu nahaga, nii et ära muretse,  pole tundlik nahk
J kat Tere! Kas Teid ei häiri, et inimesed ja meedia on nii paganama õelad Teie eraelu suhtes?
See on ju väga ebanormaalne, kui keegi teile pidevalt solki üritab kaela kallata.
Minu poolt väga palju päikest Teile ja jõudu jaksu meedia kurja hamba vastu.
Lilit: Tere Sullegi. Muidugi häirib. Pisaraid on olnud oi kui palju. Kuid elu läheb edasi, igal lollil oma lõbu. Vähemalt ma tean, milline on meedia tegelikult.Aitäh Sulle heade sõnade eest.  Sellised siis esimese osa küsimused ja vastused. Soovin kõigile kõike head ja meeldivat nädalavahetust. - Lilit -