1. Jälgi hügieeninõuideid. Foorumites on soovitatav kasutada kasutajanime kui oma pärisnime. Parool peaks olema piisavalt keeruline, et keegi ei pääseks Sinu kontole Sinu nime alt postitusi tegema.
2. Foorum ei ole koht, kus eraelulisi üksikasju jagada. Kui on tõsine mure, siis pigem kasuta http://lasteabi.ee/ poolt välja pakutud võimalusi (saab nii helistada kui kirjutada) nõu küsimiseks, sest seal Sa tead, et nõu annavad spetsialistid ning saad olla kindel, et Sinu räägitud infoga tegeletakse edasi vastutustundlikult.
3. Kui kahtled, siis küsi üle. Iga nõuanne, mis foorumis antakse, ei ole kulda väärt. Kui see ei tundu õige, küsi teist arvamust, soovitavalt oma vanemate käest.
4. Kui keegi kasutajatest käitub sobimatult, anna sellest teada. Teavitada võiks eelkõige foorumi moderaatoreid.
5. Kui keegi kasutajatest küsib Sinult alastipilte või pakub seksi, siis selle isikuga ei tohi enam edasi suhelda. Anna temast teada moderaatoritele ja veebikonstaablile.

NB! Kui näed foorumis, et keegi plaanib ette võtta midagi endale või teistele ohtlikku, siis anna sellest politseile teada! Nii saab politsei õigeaegselt sekkuda.