Tänases Kroonikas on väike pilguheit selle suve kuumimatele paaridele. Teiselt poolt räägib Jana Hallas, miks lagunes tema ja muusik-produtsent Alar Kotkase abielu. Minu arvates on lood paarisuhetest parim osa Kroonikast. Paljud leiavad just sellist

Tänases Kroonikas on väike pilguheit selle suve kuumimatele paaridele. Teiselt poolt räägib Jana Hallas, miks lagunes tema ja muusik-produtsent Alar Kotkase abielu.

Minu arvates on lood paarisuhetest parim osa Kroonikast. Paljud leiavad just sellistest lugudest põhjuse meie ajakirja põlastada: «No milleks on vaja teada, kes kellega magab?!» Nii öeldes reedavad põlastajad, et nende arvates tähendab kahe inimese vaheline suhe ainult seksi. Ma ei mäletagi, et keegi oleks Kroonikas oma voodielu peensusi lahanud. Küll oleme saanud lugeda, mida need kaks inimest teineteises hindavad ja kuidas on nad oma pereelu korraldanud.

Olgu tööl või kodus, inimene jääb ju samaks. Ma ei hääletaks poliitiku poolt, kes peksab kodus oma naist. See mees ei tea demokraatiast midagi. Poliitik, kelle arvates naiste ülesandeks on kodus lapsi kantseldada ja majapidamist korras hoida, ilmselt emapalka ei poolda. Firmajuht, kes vabal ajal hea meelega oma lastega tegeleb, ei nõua alluvatelt ilma erilise põhjuseta ületunnitööd.

Tõenäoliselt teevad inimesed, kellel on isiklikus elus meiega sarnased põhimõtted, ka tööalaselt meile vastuvõetavaid otsuseid.

Elo Odres