Kõik kaunid ja seksikad on oodatud 3. detsembril Kroonika suurele peole. Juhtnöörid daamidele. Silikooni paigaldamisega olete hiljaks jäänud, kuid kindlasti jõuab mõelda nabarõngale, käia auru- ja aroomisaunas, solaariumis ja ujuda veekeskuses 20 kilome

Kõik kaunid ja seksikad on oodatud 3. detsembril Kroonika suurele peole. Juhtnöörid daamidele. Silikooni paigaldamisega olete hiljaks jäänud, kuid kindlasti jõuab mõelda nabarõngale, käia auru- ja aroomisaunas, solaariumis ja ujuda veekeskuses 20 kilomeetrit, sooritada sisseostud pesupoes.

Kui on partnerimure, jõuate oma Jaani rajalt maha võtta mõnelt koolituselt, jõusaalist või ka klubist. Peaasi, olge vormis ja enesekindlad, nii lahenevad ka muud probleemid. Põhiline on krambist üle saada.

Kui olete hoos, kõditab see kindlasti mõne Jaani või Roberti eneseuhkust, et end teie kõrval poseerida ja näidata. Kas või korraks. Püsisuhe ju polnudki ehk teie eesmärk. Pigem üks päev korraga, sest elu on lühike. Ivan Bunin kirjutas, et armastus kestab 15 minutit, ülejäänu on vaid kaine arvestus. Tänasteks märksõnadeks: E-klassi Mercedes-Benz, Gucci, Versace ja kilukarbivaatega villa.

Soovitusi härradele. Kõhulihased eelkõige! Nii et neli tundi puuraiumist värskes õhus, jõusaal, kaks korda nädalas ujumine ja aurusaun. Igal hommikul 25 kätekõverdust.

Kui teil on oma Kati leidmata, vaadake seltskonnas veidi ringi. Ärge peljake, kui esimene kohtumine ei vii sihile. See ongi rohkem tutvumiseks. Iga kuues mees on niikuinii kergelt perversne, seetõttu võtavad daamid veidi mõtlemisaega. Ärge aga mingil juhul unustage kontrollimast, kas automootoris on piisavalt õli ja jahutusvedelikunivoo ei ole langenud alla lubatu. Tihti on nii, et igapäevase ringirallimise käigus unustame põhiasjad ja lõpuks on mootor täitsa p…s.

Paavo Kangur