See on ikka väga kiiduväärne, et riik hoolitseb glamuuri järjepidevuse eest Eestis. Nii saab Kroonikagi iga veebruari lõpus anda välja suurejoonelise glamuuri-eri. Sest olgem ausad, millisel üritusel leiaks veel sellist moeparaadi ja peamiselt riigi pal

See on ikka väga kiiduväärne, et riik hoolitseb glamuuri järjepidevuse eest Eestis. Nii saab Kroonikagi iga veebruari lõpus anda välja suurejoonelise glamuuri-eri. Sest olgem ausad, millisel üritusel leiaks veel sellist moeparaadi ja peamiselt riigi palgal olevate prominentide kontsentratsiooni! On, millest nädalaid rääkida, on, mida arvustada, kiita ja maha teha.

Selle nädala kaanepersoonid Siim ja Kristi Kallas presidendi uhkel peol ei käinud, sest Brüsseli kõrgetes kontorites on meie riigi pidupäev keset tavalist tihedat töönädalat. Küll aga leidsid nad Tallinnas käies mahti anda Kroonikale intervjuu oma elust-olust europealinnas. Küsisin ka nende arvamust presidendigalast, ja see oli mõlemal erinev. Kui Siim leidis, et presidendi vastuvõtt on aastas pea ainuke võimalus mehel frakki kanda, siis Kristile meenub peoga peaasjalikult suur stress — kust hankida kleit, mis vastaks kõigi hindajate maitsele ja standardile, et sind järgmiste päevade jooksul pihuks ja põrmuks ei tehtaks. Niisiis naistel kogu üritusest stressi rohkem kui rõõmu.

Ka Kroonika teeb kevade alguses läbi noorenduskuuri ja ilmub juba järgmisel nädalal teie ette uudsema ja glamuursemana. Aasta lõpuni võid leida Kroonikast mitmeid erisid, järgmises näiteks juba lemmiklooma-eri, kus tuntud inimesed tutvustavad oma koduseid lemmikuid. Et midagi jääks ka üllatuseks, ma siinkohal rohkem ei pajata. Ütlen vaid, et selles veerus, kus seni toimetuse ajakirjanikud oma ideid jagasid, võid juba järgmisest kolmapäevast lugeda nädala tähtsaimate tegijate sisukaid mõtteteri.

Head kevadet Kroonika seltsis!

Ingrid Tähismaa