Pealinnas pakutakse uut kinnisvarahitti – poissmehekorterit! Müügiargumendid: mugav asukoht vaid minutise jalutuskäigu kaugusel Tallinna baaridest-restoranidest ja meelelahutuspaikadest, pakub edukale hõivatud inimesele stiili ja naudinguid.

Turuletoojad on Inglise arendajad. Poissmehekorteri sisustuses on suur voodi, hiiglaslik plasmatelekas ning pult, mis avab kõike. Muusika sisse-välja, valgus maha, valgust juurde, veinikapi temperatuur sobivaks. Säärane toode on ühel lugupeetud elektroonikafirmal peatselt välja pakkuda. On ju poissmees nagu suur laps, kellele läheb vaja järjest põnevamaid mänguasju ja vidinaid. Valdavalt ei vaevu ju teisel või kolmandal ringil olevad naised-mehed oma partnerite hinge eriti süüvima ja pinnapealsus vajab aseaineid.

Loomulikult ei ole metalliärimees Tõnule kuulunud krundile kerkiv poissmeeste paradiis ainus projekt, mis on suunatud lõbujanulisele miljonärile. Tallinn kogub peolinnana kuulsust, kuid vahest tähtsam on see, et rahvusvahelisel kinnisvarainvestoril on siin mugav sekeldada. Sest üldiselt meie väike riik toimib normaalselt ning ka pidu saab siin panna suhteliselt kvaliteetselt ja kindlasti odavamalt kui Londonis.

Võib-olla on peolembesed kinnisvarahaid magus (k-)pala ka tütarlastele ja daamidele, kes ootavad valge laevaga saabuvat välismaist unistuse printsi, et sisustada oma vabu päevi ja kuid. Inglise ja teiste maade poissmehi vajavad ka ülekolmekümnesed modellid, striptiisitarid ja teisedki oma karjääri jätkamiseks ning suurem valik rõõmustaks kõiki südameid.
Eks paistab, kui suureks tõmbenumbriks poissmeeste-projekt saab. Mõned neist juba lahkuvad, maailma suurima teksatööstuse Jordache president Shaul Nakash olla oma Tallinna korterid juba maha müünud. Märk seegi.
 
Paavo Kangur