Üle Brasiilia Argentiinasse lennates lummasid mind silmapiirini laiuvad vihmametsad. Neis on ürgset …

Üle Brasiilia Argentiinasse lennates lummasid mind silmapiirini laiuvad vihmametsad. Neis on ürgset ja salapärast pauerit, mida oli tunda isegi mitme kilomeetri kõrgusel õhus. Möödunud neljapäeval istutasid auväärsed Eesti inimesed Kadriorgu Luigetiigi äärde kaksteist puud. Loodame, et mulda pandud habrastest istikutest sirguvad võimsad hiiglased, mille all me lapselapsed saavad oma romantilistel jalutuskäikudel mõelda sellele salapärasele ajale, mida meie tänane päev nende jaoks kunagi on.
Mis veel on toimunud? Käisin Rabarockil. Oli suviselt chill pidu. Rahvas oli cool, õlu külm ja muusika super. Järgmisel nädalal lendan Euroopa ühele suuremale muusikapeole Roskilde festivalile. Usun, et tuleb vahva nädalavahetus. Need, kes ise Roskildesse ei viitsi minna, saavad ülevaate möllust Kroonika kaante vahelt kätte.

Vahepeal lasin endale rastapatsid punuda, sest tahtsin teha midagi, mida pole enne teinud. Pealegi on reggaekultuur mulle alati südamelähedane olnud. Elu tuleb võtta easylt, nagu ütleb ka tänases Kroonikas hitiga «Meie laul» südameid murdva ansambli Traffic solist Silver Laas. Tehke teiegi sel suvel midagi, mida pole varem teinud. Istutage näiteks üks puu.
 
Sven Haljand