Teletähe mänedžer lubas, et rasket vähki põdev Anastasia Zavorotnjuk naaseb peagi lavale ning räägib oma tervisest ise, vahendab Bublik. Samas, vaid loetud nädalad tagasi ennustasid arstid staarile kindlat surma, sest väidetavalt ei ole teletähe ajukasvaja opereeritav.

Mändežeri lubadused on fänne pannud uskuma, et tegelikult on kõik vaid üks suur trikk, et kuulsust juurde saada. "On aeg mänedžer vale eest vastutama panna. Sellega tegid nad vaid haigusele reklaami. Ka lähedased on vait, kuid miks," nõuab üks fänn kommentaariumis.

Leidub ka neid, kes on veendunud, et staar soovib oma elu viimaseid hetki laval veeta ja tegu on lihtsalt ebasündsa turundusega. "Ta otsustas laval surra, et tänulik publik talle lilli ja pärgi viskaks."

Nüüdseks on fännid Zavorotnjukile ise diagnoosi määranud - "Alibasovi" sündroom. Nimelt levis aasta esimesel poolel uudis, et muusik Bari Alibasov jõi kogemata mahla asemel torudele mõeldud puhastusvedelikku. Väidetavalt jäi mehe surmast puudu vaid loetud minutid. Ometi astus Alibasov varsti peale kohutavat ehmatust ekraanidele ning fännide sõnul ei olnud ta tervisel midagi viga. Seetõttu ollakse veendunud, et ka Zavorotnjukiga on tegelikult kõik korras. "Kas tal üldse oli vähk?"

Ometi on olemas ka võimalus, et tegelikult ongi staar raskelt haige. Varasemad juhtumid tõestavad, et mändežeridel on kalduvus lubada asju, mida toimuda ei pruugigi. Ka mõned päevad enne õnnetult lahkunud Julia Natšalova surmas lubas naise mänedžer, et temaga on kõik korras. Mehe sõnul pidavat Natšalova peagi ise fännide ette astuma ja kõigest avameelselt rääkima. Sellist etteastet ei tulnudki. Sama olukord võib olla ka Zavorotnjukiga, kes algse informatsiooni kohaselt oleks pidanud ekraanidele astuma juba septembris.