Kaks sportlast, Tanel Paabo ja Tevol Tamm, kes käivad Audentese Spordigümnaasiumis, otsustasid teha omaalgatuslikult heategevust ja filmisid seda, et kutsuda inimesi üles teisi märkama ja neile head tegema.

Noormehed ütlevad: "Meil kõigil on võimalus tuua ka nende inimeste ellu natukenegi päikest ja rõõmu. Neile piisab pisimastki abikäest, et tuua nende näole naeratus. Aidake inimesi enda ümber!"

Kasutaja sarvesai kommenteerib noormeeste tegu: "Teie tähelepanu vajadus masendab mind. Banaan ja vesi ei muuda kodutu elu. Peske nad puhtaks ja aidake neil leida tööd. Ja kui te teete mingi video, et demonstreerida kui head inimesed te olete, siis ainus asi, mida ratsionaalne inimene sellest välja loeb, on see, et te tahate, et neiud/noormehed (kes iganes teile huvi pakuvad) jookseks teie suguorgani peale tormi. Ma olen nõus, abivajajaid on vaja aidata, aga arvestades fakti, et te kuulutate kui toredad te olete, kahtlen ma teie siiruses."

Üks noormeestest, Tanel Paabo, kirjutab video kommentaariumis vastuseks teistele kommenteerijatele: "Suured tänud Teile kõigile, kes näitavad respecti meie suhtes ja meie põhimõttest! Vaadake ''Supermanid''... Mis tähelepanu vajadus, mis ei muuda elu?!?! Muidugi ei muuda elu, aga selline päev toob neile kas või korraksi positiivse meeleolu ja naeratuse suule! Ma ei hakka isegi rääkima, kes me oleme, missugune taust meil on, usun, et see on niigi arusaadav!"

"Põhimõte on näidata, et meie tsivilisatsioonis on veel südamega inimesi, kes mõtlevad ka teistele mitte and ISEENDALE!!!!" kirjutab Paabo.

Vaata videot!