YouTube’i video hakkas levima Redditi portaalist, kus keegi jagas videot pealkirjaga "preester annab imikule ristimise ajal laksu". "See juhtus täna Prantsusmaal, ma olen šokis," kirjutas kasutaja video juurde.

43 sekundit kestvas videos on näha, kuidas preester hoiab lapse pisarais nägu. Preester üritab naise käte vahel olevat last rahustada, kuid mingil põhjusel annab lapsele mööda nägu kõva litaka.

Mees ja naine, arvatavasti lapsevanemad, on juhtunust šokeeritud. Laps hakkas löögi pärast valjult nutma, preester üritas teda sülle võtta, kuid laps puikles tugevalt vastu. Peagi võtab üks mees lapse preestri käte vahelt ära.

Video filmimise asukoht pole teada, kogu vahejuhtumi kohta on äärmiselt vähe informatsiooni. Kuid sotsiaalmeedias hakkas video levima ning pälvis kohe palju hukkamõistvaid kommentaare.

"See on nii hirmus ja vastik. Laps sai aru, et see on üks igavene saatan kostüümis," kirjutas üks. "See ei ole mingi preester!"

"Kui see oleks oleks minu poeg, siis oleks ma sellele preestrile sellise litaka pannud, et isegi jumal ei oleks sekkunud," ärritus teine.

Vaata videot allpool!