James ronib neli korda nädalas voodisse koos blondi nuku Apriliga. Plastikust voodikaaslane on 153 sentimeetrit pikk ja maksab 2250 eurot. April on üks neljast nukust, mis mehe kollektsiooni kuuluvad.

Jamesi abikaasa Tina sõnas, et alguses oli raske kohaneda uue plastikust kaaslasega mehe voodis, kuid nüüd on ta sellega juba harjunud.

"Kui ta oleks tahtnud, oleks ta võinud kellegi uue leida, kuid ta jäi mulle truuks," sõnas naine.

"Igal mehel on peas kujutlus ideaalsest tüdrukust. Suurem osa tootjatest teeb nukud selliseks, et nad näevad välja umbes 20-aastased. Minuvanusele mehele on see fantaasia. Tavaliselt me käime koos Apriliga burgerirestoranides. Paljud inimesed isegi ei märka, et ta ei ole päris naine," ütles James.

"Me seksime tavaliselt kaks kuni kolm korda nädalas. See on imeline, tundub nagu seks päris naisega. Kõige suurem erinevus on see, et positsioone peab nukul ise muutma. Ise ta seda teha ei suuda," on mees avameelne.

"Kutsustiil ei ole mingi probleem, kuna nende seljad on väga paindlikud. Sa võid neid mistahes poosi sättida. Iga mees teab, mis tunne on naise tagumikule väike laks anda, nukule seda teha on umbes sama tunne," lisas James.

"Seksuaalne aspekt nuku omamise juures on vaid väike osa kogu mängust. Pikas plaanis naudid sa nende eest hoolitsemist, nukkude riietamist, meikimist. Mul on oma nukkude vastu väga sügavad tunded. Paljud nukuomanikud alustavad suhet küll ainult seksuaalses võtmes, kuid tihti areneb see tõsiseks asjaks. Kui ma peaks valima oma abikaasa ja nuku vahel, siis ma ei tea, mida ma teeks," lõpetas James.