Natuke üle minuti kestvas videos on näha, kuidas naine astub autost välja, olles just hinnanud kaubikule pandud uut tagaklaasi. Naine aga palub klaasimeistrilt raha tagasi, sest talle see ei meeldi.

Klaasimeistril on sõber kaasas, kes tervet intsidenti filmib. Tööline lubab raha tagasi maksta, öeldeski naisele, et sellepärast ta situatsiooni ka filmib.

Naine rahustab töötajat, öeldes, et ta ei ole sedasorti inimene, kes selle kohta valetaks. Videos ongi näha, kuidas töötaja annab naisele raha tagasi, klient võtab selle vastu, aga sellega ei ole äritehing lõppenud.

Kuna töötaja ei saanud tehtud töö eest tasu, siis ei peaks ka klient tehtud töö eest midagi saama. Olles kliendile raha tagasi andnud, võttis klaasimeister puunuti ja lõi auto tagaklaasi puru.

Kliendil vajus selle peale suu lahti, aga klaasimeister teadis täpselt, mida ta tegi. Kliendi plaan võiski algusest peale olla tehtud töö eest raha tagasi küsida, sest vaevalt töötaja hakkab klaasi pärast enam eemaldama, sest see on raske töö. Seega oleks klient saanud nii oma raha kui uue tagaklaasi.

Aga ta ei arvestanud, et klaasi saab ka lihtsamalt eemaldada.