Ühtlasi saabus Kroonika toimetajat üllatama tema kõige lemmikum multikategelane, mis huvitavaid emotsioone esile kutsus. Ka sai ta proovida, kas ehk oleks lipuvehkijana tulevikus lootust show's oma rollgi saada.

Kui võiks ju arvata, et lõbusa multikatel põhineva etenduse osalised tõmbavad ilusad sätendavad kostüümid selga ja lähevad jääle, siis tegelikkuses on kogu trupi liikmete ettevalmistus iga õhtu õnnestumiseks tohutu, tunde enne alustatakse soojendusega, esietenduse eel kulub ainuüksi saali ettevalmistuseks ja jää paikatimmimiseks mitmeid tunde. Ja nii igas riigis, kuhu trupp etendusi andma satub. Mõnele ei sobi see ning ta ei pea kaua vastu, ent on neidki, kes pärast profispordikarjääri Disney jääetendusega liituvad ning kümneteks aastateks meeskonda jäävad, rännates läbi paljud maailma maad ja kohad, vahel 9 kuud jutti tuuritades ja selle muinasjutulise "tsirkusega" teel olles.

Disney On Ice’i jäälavastuses osalevate artistide ning selle kallal töötava personali hulka kuuluvad 24 riigi kodanikud - kokku ligi 100 inimest, neist 45 on iluuisutajad, näitlejad, akrobaadid ja tantsijad.

Selleks, et olla Disney On Ice jäälavastuse uisutaja, on vaja vastupidavust, sihikindlust ning armastada esinemist. Valmisoleku taga on 20 aastat treeninguid, 22 tuhat tundi harjutamist, 370 tundi proove, 520 tuhat hüpet, keerlemine 300 pööret minutis, uisutamine kiirusel 32 km/h, 450 tuhat reisitud kilomeetrit ja üle viie tuhande etenduse karjääri jooksul.