Võttes arvesse, et uuringute alusel on ligi 33% koolinoortest probleeme vaimse tervisega, on 5 koolitüdrukut võtnud oma südameasjaks tõsta Eesti kooliõpilaste teadlikkust vaimsest tervisest. Selle jaoks on nad oma projekti ,,Ma ei ole uhhuu’’ raames korraldanud koolides loenguid, teinud informatiivseid plakateid ja nüüd valmis ka video.

Videos räägivad muusik ning näitleja Kristel Aaslaid ja räppar Tiiu Kaarlõp avameelselt vaimse tervise probleemidest ja oma kokkupuutest teemaga. Lisaks astuvad videos üles 9-aastased Susanna ja Oskar, kes mõtestavad teema lahti oma pilgu järgi.

“Istun kodus teleka ees, söön võileiba ja järsku täiesti tühja koha pealt hakkab süda peksma,” tunnistab Kristel Aaslaid videos, et paanikahoog võib tekkida ka täiesti ilma selge põhjuseta.

Video sündis tüdrukutele mõeldud eneseteostusprogrammi Superheroes Estonia raames loodud projektist ,,Ma ei ole uhhuu’’. Vaimse tervise projektiga ,,Ma ei ole uhhuu’’ plaanivad tüdrukud jätkata ka peale programmi lõppu ning jõuda oma sõnumiga kõikide laste ja noorteni üle Eestis.