Paljude noorte arvates on 16+ peod lahedad, vähemalt ei istu noored kellegi korteris ja ei joo ennast täis, vaid lihtsalt kohtuvad uute inimestega ja tantsivad. Ning nendel pidudel on siiski noorte üle mingi kontroll, sest kuskil uberikus seda ju pole. Kindlasti joovad ka noored neil pidudel, kuid see oleneb juba noorest inimesest endast, samas on seal vahele jäämise risk suurem. Paljud käivad lihtsalt seal sõpradega koos aega veetmas ja tantsimas.

16+ pidusid võiks olla rohkem, samas võiks ka kontroll parem olla, kuna alkoholi on praegusel ajal võimalik igaühel osta. Samas võib ka öelda, et neid on piisavalt, kuna liigne noorte pidutsemine pole ka hea. Ning alati on tore seda pidu oodata.

Igatahes on need peod lahedad, palju rahvast ja hea muusika, mitte lihtsalt kuskil diivanil purju joomine. Mina olen käinud 16+ peol ning meie seltskond on tulnud alati tagasi kainetena, kuna need poed toimuvad kesklinnas, siis ei hakka keegi riskima sellega, et sellist pidu viimaseks jätta ja politseile vahele jääda. 

16+ pidudel on ka vanemaid inimesi, ning minu arvates võiks olla nendel pidudel selline asi, et maksimaalne vanus oleks 18, sest  natuke veider on kui mingi 30 aastane mees üritab suhtlema hakata, vastik hakkab kuidagi. Tüdrukud peaksid olema ettevaadlikud. Ning alati tuleks võtta kaasa mõni sõber, kes vajadusel kaitseks ja aitaks. 

Ühe sellise 16+ pidude korraldaja on Drunk Again Partyhosts, kes lubas enda peole filmima ühe kaamera ja sellest valmis päris äge video.
 
Vaata videot Youtube'ist!