"Charlekas ja Meelis Kubo on mustkunstnikud – jah, see on tõesti amet ja seda võib pidada põhikohaga. Tuleb välja, et üks mustkunstnik annab aastas rohkem etendusi kui näitleja ja tantsija kokku. Aga lisaks ametile on see elustiil – mustkunstnikud harjutavad trikke ka õhtul väljas käies ning kodus vaatavad loomade järele, kes on neile pereliikmete eest," kirjutavad nad projekti kirelduses.

"Kaota mu naine ära ehk mis tunne on olla mustkunstnik" on plaanitud Kanuti Gildi SAALi. "Lavale tulevad Charlekas, Meelis Kubo, Harri jt. Lava taga pikali: Henrik Kalmet, Paavo Piik, Paul Piik," seisab tegijate ridadel

Kinoteater – see on sõprade rühmitus, kes teeb teatrit väljaspool teatrit. Alustati 2011. aastal lavastusega "Püstijalukomöödia", milles vennad Kalmetid, Jörgen Liik ja Kaspar Velberg naerutasid publikut eestikeelse stand-up'iga. Eelmisel hooajal toodi lavale poliitilis-teatraalne "Manifestide" sari, kus teiste hulgas astusid üles Andres Maimik, Meelis Oidsalu, Tarmo Tiisler, Kaja Kallas ja Mihkel Kunnus. Veel mängiti möödunud hooajal Piret Krummi ja Katariina Tamme pihtimuslikku estraadi "Võidab see, kellel on kõige hullem mees".

Anna teatritegijatele hoogu SIIN!