“Heikiga reklaamide joonistamine on raudselt kõige ägedam osa kogu selle sündmuse korraldamise juures. See pole töö, see on puhas lõbu,” räägib Tuvike ning kunstnik Ernits kiidab seda, et keegi nii julget reklaami julgeb linnapilti üldse riputada. “Tuvike käitub vahel tsensorina, vähendab rindu, katab siit sealt kinni või mõtleb ikka sellele ka, et tänaval liigub nõrganärvilisi," muigab ta.

Kuid ikkagi on ka päris radikaalsed lahendused tänavapilti sattunud. "Näiteks olid ühel suvel meelt avaldavad loomad, plakatite ja hüüdlausetega – lehmad, kes “Ei lüpsa!”, hundid, kes “Ei murra!”, üks prostituudi välimusega siga, kes teatas, et “Ei anna!” ning paarike sääski, kes lubas, et “Ei ime!” pugistab ta naerda.

Turundusjuht on lisaks brändingule vastutav ka Õllesummeri kireva välisesinejate nimekirja eest. “Võiks arvata, et see on minu töö kõige lahedam osa, aga kui poolteist tundi kontserti välja jätta, on see peamiselt lõputu lennupiletite ja hotellitubade, tehnika- ja muude nõudmiste kokku leppimine ja siis ümber leppimine ja üheksakümnendat korda muutmine, et siis jälle otsast peale hakata,” nendib Tuvike.

“Sealjuures loodad iga kord, et lennukist maha tulevad enam-vähem normaalselt käituvad inimesed ja enamasti tulevad ka,” kirjeldab ta festivali köögipoolt, olles maale toonud sellised megastaarid nagu Franz Ferdinand, Moby, Calvin Harris, Manic Street Preachers, HIM, 5-nizza, Mika, Scissor Sisters, Gradusy, Mumiy Troll, Alphaville, Zveri, Pet Shop Boy's, Bastille ja Hurts.

Õllesummer toimub tänavu 22. korda ning rahvusvahelisteks peaesinejateks on Nyusha, Placebo, The Cardigans, eestimaised põhikontserdid annavad Tanel Padar & The Sun ja Koit Toome.